Hae
Colour Outside the Lines

Yhdestoista joulukuuta

Olin oikeastaan koko päivän töissä, tai siltä se ainakin tuntui, koska olin välivuorossa. Aika meni nopeasti ja asiakkaita riitti. Minusta on ihan parasta, kun saa olla töissä paikassa, jossa työskentelystä oikeasti nauttii.

Kävin töiden jälkeen hakemassa vanhempieni luota äitini tekemät havukranssit. Ollaan asuttu tässä asunnossa nyt yli neljä vuotta ja ollaan joka ikinen joulun alunen viety myös meidän seinänaapurille äitini tekemä havukranssi. Naapurikin on vaihtunut jo tässä välissä, mutta silti ollaan pidetty kiinni tästä perinteestä. Se ilahduttaa sekä meitä että meidän naapuria. Ja myös äitiä, joka pääsee tekemään kransseja.

Haettiin vielä Melissan kanssa Rustasta meidän joulukuuseen langattomat kynttilät, joiden ohjaus toimii kaukosäätimellä. Ne oli tarjouksessa vitosella kymmenen kappaleen paketti ja ostinkin suoraan kolme pakettia. Nyt meidän kuusi on niin, ettei olla koristeltu kuin puolet, kun toinen puoli ei näy minnekään, mutta joskus kuusi saattaa olla eri paikassa ja oli järkevintä ostaa jo jemmaan saman sarjan kynttilöitä. Samaan kaukosäätimeen olisi saanut ohjelmoitua neljä paketillista kynttilöitä.

Katsottiin vielä Janin kanssa Vain elämää-joulujakso ja uusin Mandalorian-jakso. Syötiin juustoja ja nautittiin olostamme.

Millainen joulukuun yhdestoista sinulla oli?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.