Hae
Colour Outside the Lines

Sisustuskuume hellitti hetkeksi (sis. alekoodin)

*Kaupallinen yhteistyö Desenion kanssa. 
Tyttöjen huoneen sisustus alkaa olla jo loppusuoralla. Vielä kun sen täydellisen maton löytäisi jostain. Tai edes keksisi millaisen maton sinne haluan. 
Jo sisustusurakan alkumetreillä laitoimme lastenhuoneen seinälle tauluhyllyt. Alimmalla hyllyllä on säilytetty kirjoja ja kaksi ylempää hyllyä on olleet tauluja varten. Etsin kuitenkin pitkään hyllyille niitä täydellisiä tauluja, kunnes sain mahdollisuuden sisustaa tauluhyllyt Desenion julisteilla. 
Bean valintojen mukaan lastenhuoneessa on värimaailmana valkoinen ja vaaleanpunainen, joten tottakai lähdin etsimään vaaleanpunaisia tauluja. Lastenhuoneeseen sopivia sisustusjulisteita olisi ollut valikoimassa pilvin pimein ja niistä olikin todella vaikea valita ne ihanimmat. Valitsin kuitenkin heti ensimmäisen ihanan Flamingo aquarelle-julisteen, koska flamingo puhutteli minua. Pidin myös todella paljon ajatuksesta, joka valitsemassani tekstijulisteessa oli. Lapset kasvavat liian nopeasti. 

Ihana Flamingo aquarelle-juliste oli ensimmäinen valitsemistani julisteista.
Ihana Flamingo aquarelle-juliste oli ensimmäinen valitsemistani julisteista.


Makuuhuoneessa minulla on meikkipöytä, jota koristaa Vivian newborn-kuva ja ihana Lipstick-juliste.
Makuuhuoneessa minulla on meikkipöytä, jota koristaa Vivian newborn-kuva ja ihana Lipstick-juliste.

Isoin muutos tuli kuitenkin makuuhuoneemme tauluihin. Minua on hyvin pitkään häirinnyt makuuhuoneen nurkassa olevan vitriinin päällinen, joka on ollut tyhjä. Vitriinin päällä seinässä on hyvin ruma tuuletusaukko, jonka halusin piiloon. Tilasin siis vitriinin päälle makuuhuoneen värimaailmaan sopivat sisustusjulisteet. Vitriinissä on Pieni Merenneito-kokoelmani ja valitsinkin yhdeksi makuuhuoneen julisteista ihanan merenneito-teemaan sopivan tekstijulisteen
Makuuhuoneeseen tuli uutena myös julisteet sängynpäätyyn ja meikkipöydälle. Janin mielestä meillä on liikaa tauluja, mutta itse olen eri mieltä. Koskaan ei voi olla esillä liikaa tauluja tai valokuvia. More is more on minun mottoni niiden kanssa.  
Nyt te ihanat lukijatkin voitte sisustaa kotienne seinät, koska minulla on mahdollisuus jakaa teille alekoodi Desenion julisteisiin! Ohjeet alla. 

Koodilla “OUTSIDETHELINES” saat 25% alennusta julisteista* 26.-28.6. välillä
*Ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *