Hae
Colour Outside the Lines

Jenkkikoristeet

Päätin nyt jakaa jenkkibileiden postaukset osiin, ettei tule liian pitkää mahtipostausta. 

Teemaväreinä oli siis luonnollisesti punainen, sininen ja valkoinen.  Metsästin tarvikkeita ympäri Kuopiota ja lautaset olikin ainoat, joita en oikean värisenä punaisena löytänyt. Mukeiksi löydettiin Kärkkäiseltä ihan oikeat Solo Cups-mukit ja ne olivatkin ihailun aihe bileissä.                                      
 
Jokaisissa hyvissä juhlissa pitää olla oma hashtag ja meidän hashtag miettiinkin niin, että voidaan käyttää sitä jokaisissa juhlissa tästä eteenpäin. Kiva on sitten katsella Instagramista kuvia, kun kaikki näkyy samassa paikassa. 

Punainen matto tilattiin Juhlahumua.fi-nettikaupasta ja pakko sanoa, että oli ehkä maailman paras palvelu ikinä! Tilasin vaille kaksi iltapäivällä maanantaina maton, serpentiiniä sekä sinisiä servettejä ja tavarat oli postissa jo seuraavana päivänä eli tiistaina puoliltapäivin. Suosittelen siis tilaamaan tuolta, jos jotain juhlatarvikkeita tarvitsette. 

                                                 

Tähdet askartelin itse ja Jaden kanssa ne koristeltiin. Löydettiin myös Tigerista futispöytä, joka kävi teemaan kuin nenä päähän. 

Miltäs meidän koristelut näytti? Puuttuiko jotain?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.