Hae
Colour Outside the Lines

Muutama kysymys ja vastaus

 Jos sinulla on lempinimi, mikä se on? 

Aika helppo ehkä arvata, että käytetyin lempinimeni on Sussu, koska nimeni on Susanna. Äiti vastaa kyllä aika usein puhelimeen ”mitäs Sussumussu” ja välillä hän käyttää myös lempinimeä Sussukka. Kai se menee niin, että rakkaalla lapsella on monta nimeä. 


Osaatko viheltää? 

Aika huonosti. Oon yrittänyt opetella viheltämään lapsena tosi monesti, mutta ikinä minusta ei tullut siinä mikään mestari. En myöskään saa kieltä rullalle. 


 Nukutko yövalon kanssa? 

En osaa oikein nukkua, jos on tosi valoisaa. Mun pitää olla todella väsynyt, että nukahdan ylipäätään esimerkiksi sohvalle, jos vaikka telkkari on päällä. Oon muutenkin nykyään aika huono nukkumaan ja saatan herätä keskellä yötä saamatta moneen tuntiin uudestaan unta. 


Kuinka monta kertaa olet ollut sairaalahoidossa? 

Tämä onkin aika vaikea kysymys. Minut on nukutettu ainakin seitsemän kertaa, mutta oon aika varma, että oon ollut myös astmani takia tosi monta kertaa sairaalassa yötä. En yhtään tämän takia tykkää sairaaloista ja nukunkin siellä vielä huonommin kuin kotona. 

Viimeksi olin sairaalassa yötä, kun mulla oli kohdunkaulan syövän takia kohdunpoisto ja tarkoitus oli kotiutua samana päivänä, mutta jotenkin se nukutusaine ei ehkä sopinut mulle ja olin tosi tokkurainen ihan hirveän pitkään. Niin pitkään, ettei lääkäri enää ollut kotiuttamassa sinä päivänä ja muutenkin heräämön hoitajat oli sitä mieltä, että olisi parempi varmaan jäädä yöksi. Olin mennyt leikkaukseen aamulla ja ekan kerran olin illalla vasta siinä kunnossa, että pystyin syömään jotain.  


Paras piirretty leffa?

Pidempään blogia seuranneet ei varmasti ylläty, kun sanon Pieni merenneito. Mä oon rakastanut leffaa ihan pienestä asti ja pelkäsin tosi paljon, että live action-versio on pilattu, mutta se olikin ihana! 


 Mitä biisiä kuuntelet kajareista yksin ollessasi? 

Oon aika tylsä ja kuuntelen melkeinpä aina samoja listoja. Mun kulutetuimmat soittolistat on Jonas Brothers, Mamma Mia-leffan soundtrack ja ysärilistat. Aika usein nykyään kuuntelen myös Spice Girlsejä tai Taylor Swiftiä. Jos koko perhe on kotona, kuunnellaan usein Antti Tuiskua tai Vain Elämää-biisejä. 

Siinä oli muutama kysymys ja vastaus. Osa saattoi olla ihan tuttua huttua, mutta ehkä jokin tuli uutena! 

 

Mikä biisi sun kajareista soi? 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Nyt olen kohduton – kuinka kohdunpoisto onnistui?

10 asiaa, jotka tekevät minut onnelliseksi juuri nyt

Viisi kohdetta, joihin aion tänä vuonna matkustaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *