Hae
Colour Outside the Lines

Long time, no see

En oo pitkään aikaan postannu, joten odottakaa viestiryöppyä tänään:D Alotanpa siitä mihin viimeks jäätiin.

Kesän ekat jäätelöt (toinen pallo oli mun, mut Lissu tais kyllä syödä enemmän).

Pakollinen selfie.

Kävin Tampereella ja unohdin hoitoaineen kotiin eli tuloksena oli kauhee pörrötukka. Tosi nätti, eikö totta? Oon ihan rakastunu näihin kirpparilta ostettuihin paitaan ja koruun.

Ja Tampereellahan mä olin AMKn pääsykokeessa. International business oli haussa, mut en todellakaan pääse sisälle. Siellä oli niin paljon tän kevään abeja, jotka oli paljon parempia ja innokkaampia. Mutta ei saa mitään ikinä aikaan, jos ei edes yritä.

Viikonloppuherkut yhdeltä perjantailta. Snapple on vaan ihanaa.

 Lissun Jungle Juicen smoothie, jonka loppu jäi mulle sit tuhottavaks.

Ostin selättimen, kun oli cittarissa tarjouksessa. Oon jopa jaksanu jumppailla sillä, kun yleensä innostun jostain tollasesta ja parin päivän päästä se jää unohdettuna jonnekin sohvan alle. Mut toi on tosi kätevä ja helppo käyttää. Suosittelen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.