Hae
Colour Outside the Lines

Täsmävinkit sunnuntaille Lapsimessujen valloitukseen lasten kanssa

*Kaupallinen yhteistyö Lapsimessujen kanssa. 
Me ollaan lasten kanssa kierretty messuja jo kaksi päivää ja huomenna mennään vielä uudelleen. Tässä tuleekin täsmävinkit lasten kanssa messuille sunnuntaina suuntaaville! 

Li´l Decor 6m21

Sisustusfanit, käykää kurkkaamassa messuosasto ja varsinkin ne ihanat Mrs Mighetton julisteuutuudet! 

Meidän Perhe & Vauva 6b90

Pallomeri, josta kolme vihreää palloa etsimällä saa palkinnon! Tämä oli keskimmäisen listalla joka päivä ekana. Vanhemmille löytyy myös kivoja lehtitarjouksia. 

Messuilla kiertävät hahmot

Yläfemmat Harri Hylkeen ja halit Muumimamman kanssa on olleet keskimmäisen TOP5-listalla messujen aikana. Messuilla kiertää iso joukko eri hahmoja, jotka kiinnittää lasten huomion. Muumimaailman osastolla 6m60 on Muumimamma, Muumipeikko ja Pikku Myy, joita pääsee halimaan ja pääseepä niiden kanssa tanssimaankin, jos haluaa. Yksi messujen kohokohdista taaperolla on varmasti ollut Muumien näkeminen, mutta lähietäisyydeltä ne ovat olleet ehkä hieman pelottaviakin. 

Onnenpyörät yms.

Pyörittäkää kaikkia mahdollisia onnenpyöriä! Ne ovat ilmaisia ja niistä saa huikeita palkintoja. Meillä on laukussa jo risteilylahjakortti (Silja Line 6a48), Muumi-muroja (Myllärin 6d61) ja lippu Koiramäkeen (Tampereen Särkänniemi 6k60)! Piltin osastolla 6d71 on lapsille onginta. 

Breden kids 6m39

Kuvaa lapset pipot päässä ja laita kuva Instagramiin niin saat viedä pipot ilmaiseksi kotiin! Tästä tuli muuten keskimmäisen lempipipo samantien. Se päässä piti saada olla jo messuilla. 

Kidday Lounge 6h78

Käy valokuvaamassa lapset ilmaiseksi ammattivalokuvaajalla. Mukaan saat ohjeet kuinka kuvat pääsee näkemään ja ostamaan, jos ne ovat mieleiset. 

bObles-seikkailualue 7d100

Ihan ehdoton suosikki meidän lasten keskuudessa! Keskimmäinen haluaisi norsun kotiin ja pieninkin jaksoi kerrankin leikkiä leikkipaikalla. 

Poliisi 6a80

Lapset (ja miksei ehkä aikuisetkin?) pääsee kokeilemaan miltä tuntuu istua poliisimoottoripyörän kyydissä, antaa sormenjälki ja käydä poliisiautossa. Tämä sattui sopivaan saumaan, kun messuille mentäessä nähtiin siviiliasuinen poliisi moottoripyörällä sireeni päällä ja Bealla oli sitten poliisille asiaan liittyen kysymyksiä. Saipa poliisilta keräilykorttejakin mukaan! 

Tykkimäki 6m68

Osastolla on keinuva auto, sellainen kolikoilla toimiva. Tällä kertaa kolikot kuitenkin tulevat osaston henkilökunnalta. 

Asuntoauton katolta hyppy Hupiconin puolella

Tänne piti lauantaina päästä ensimmäisenä. Olin varma, ettei Bea uskalla hypätä, mutta kolme kertaa hän sieltä hyppäsi ja olisi varmaan hypännyt kolmekymmentä kertaa lisää, jos olisi saanut. 
Name It-osastolla 6d48 on muuten ilmainen kasvomaalaus ja Särkänniemen osastolta sai tatskoja. Hoplopilta 7d120 löytyi ilmaiset pomppulinnat/liukumäet
Ps. Jäikö vaipat kotiin? Ei hätää, Liberon vaippavarikko auttaa. Vaippoja löytyy joka koossa ja vaipanvaihtopisteellä voit vaihtaa vaipan ilmaiseksi. Jos vaipat miellyttävät, voi niitä ostaa kotiinkin messuilta! 

Joko kävit lapsimessuilla? Mikä oli parasta? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.