Hae
Colour Outside the Lines

Jo vuosi kihloissa!

Tämä ei nyt sinänsä liity jouluun, mutta on kuitenkin osa meidän joulua. Viime vuonna suunnilleen tähän aikaan J kosi minua. Kosinnasta voit lukea enemmän täältä. Tänään meillä on siis vuosipäivä. Ei tehty tänään mitään erikoista, vietettiin J:n synttäreitä ja tätä juhlapäivää jo viime viikolla, kun käytiin syömässä ja elokuvissa katsomassa uusin Star Wars. Viime vuonnahan kävimme katsomassa myös Star Warsin ennen kosintaa ja Star Warsin inspiroimana otimme kihlakuvatkin. Star Wars-elokuviahan on tulossa nyt useampana vuonna, joten tuosta Star Wars-elokuvan näytöksessä käynnistä kihlapäivän lähettyvillä on tulossa kiva perinne.
Tänään oli vielä aika kiireetön päivä. Eilen leivoin suolaisia piirakoita ystäville joululahjaksi ja koristelimme Lissun kanssa myös pipareita. Tänään toimitimmekin muutamat lahjat saajilleen. Huomenna menemme Lissun ja Nipsun kanssa vielä viimeisille jouluostoksille ja sitten joulu saa tulla.

Onko teillä kihlapäiväperinteitä? Entä joko joulu saa tulla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.