Hae
Colour Outside the Lines

Sain Legon kukkakimput ystävänpäivälahjaksi

*Sisältää mainoslinkkejä

Me ei yleensä osteta ystävänpäiväksi Janin kanssa mitään, mutta välillä hän haluaa yllättää. Joskus olen saanut helmirannekorun, toisinaan suklaata ja tänä vuonna hän oli ostanut minulle Legon kukkakimput ystävänpäivälahjaksi.

Meillä oli jo aiemmin Legolta *kolibrikukka, joka ostettiin viime syksynä. Saatiin häälahjaksi lahjakortti Verkkokauppa.comiin ja ohjeena lahjakortin käyttöön oli ostaa yhdessä koottavia legoja. Ostimme siis ikuisen kukan ja kokosimme sen yhdessä. Jani sai joululahjaksi mun vanhemmilta Legon *bonsaipuun ja se onkin koristanut meidän olohuonetta joulun välipäivistä asti.

Legon *Botanical-sarjaan kuuluu lisäksi *mehikasvit, *orkidea, *kuivakukka-asetelma, *kukkakimppu sekä *luonnonkukkakimppu. Nämä Legon kukkakimput sainkin Janilta ystävänpäivälahjaksi.

Meidän kodin on aikalailla vallanneet Legot. Ensin olin vähän ajatusta vastaan, mutta pian huomasin miten kivaa niitä on itsekin rakentaa. Mulla on tosi jäykät sormet ja huono sorminäppäryys, joten legot on just parasta terapiaa siihen. *Legoissa kivaa on myös se, että niistä voi rakentaa ihan mitä vaan ja niin monesti kuin haluaa.

Me koottiin ekat kukat 6-vuotiaan kanssa kahdestaan, kun oltiin kotona kipeänä. Kokosin kuitenkin loput yksin, kun lapsi meni nukkumaan, koska nämähän oli oikeasti aika nopeita koota. Ohjekirjassa oli kivoja faktoja oikeista kukista ja näihin kukkakimppuihin käytetyistä palikoista.

Suosittelen oikeasti legojen rakentamista ihan jokaiselle. Aikuiset leikkii ihan liian vähän ja legojen rakentaminen on niin rentouttavaa puuhaa.

Mä sain tosiaan kaksi erilaista pakettia ja nämä Legon kukkakimput näyttää niin kivalta yhdessä. Saatiin häälahjaksi Janin työpaikalta Marimekon Urna-maljakko, joka oli odottanut sekä paikkaa että kukkia vielä paketissaan ja nyt se pääsi käyttöön. Olin aiemmin sanonut Janille, että haluaisin 2021 tammikuussa ilmestyneen *Legon kukkakimpun, mutta meillä ei oikein ollut sille maljakkoa enkä osannut miettiä millaisen haluaisin.

Kun Lego julkisti tässä kuussa *luonnonkukkakimpun, olin heti sitä mieltä, että kimput kävisivät yhdessä niin hyvin tuohon Urnaan. Ja ne on just passelit siihen! Kukkia on just oikean verran ja periaatteessa siihen menee vielä kolmas paketti, jos legolta joskus vielä sellainen ilmestyy. Toisaalta kukkia on sitten myös helppo vaihdella maljakosta toiseen.

Pari ihmistä laittoi mulle Instagramissa viestiä luulleensa kukkia oikeiksi, kun olivat nähneet mun stooreissa kuvan näistä. Kukat on kauniita ja parasta näissä on se, etten vahingossakaan voi tappaa niitä.

Meidän keittiön ja olohuoneen välissä on korkea taso, jolle ollaan nyt kerätty kaikki meidän Lego-kasvit. Katsotaan kasvatetaanko meidän kokoelmaa vielä jossain vaiheessa uusilla kasveilla.

Legon kukkakimput on aiheuttaneet jo ihastelua useampaan kertaan ja ne ilahduttaa minua joka kerta nähdessäni ne. Nämä olivat kyllä todellakin hyvä ja kestävä ystävänpäivälahja. Mä oon aika allerginen monille kukille, joten nämä olivat siinäkin mielessä oikein mainio valinta.

Vielä pitäisi keksiä joku kikka kolmonen, jolla saisi pidettyä pölyn poissa näiden pinnalta. Jos sulla on joku keino millä legot ei kerää niin paljon pölyä, niin otan mielelläni vinkkejä vastaan.

Legolla on myös pieniä paketteja, joissa on aina kaksi kukkaa. On *ruusuja, *lootuskukkia, *tulppaaneja, *auringonkukkia ja *narsisseja. Näistäkin olis hauska tehdä kimppu yhdessä tai sitten ripotella niitä pienissä maljakoissa ympäri asuntoa.

Tilattiin vielä maljakon pohjalle läpikuultavia, vaaleansinisiä palikoita vedeksi. Näytän teillekin lopputuloksen, kun palikat saapuvat.

Onko Legon kukkakimput sulle uusi tuttavuus?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA LEGO-RAKENTELUJA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Tilattiin Lego-kukkakimpuille ”vettä”

Näin katsot Marvel-elokuvat ja sarjat tapahtumajärjestyksessä

Haaveissa interrail Disneyn elokuvista tutuissa paikoissa

Nappaa Timma koodi omaa hetkeä varten

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *