Hae
Colour Outside the Lines

You pick me up when I fall down…

Tänään oli vähä tämmönen päivä taas. Tällä viikolla oli soittoaika, ku viime viikolla kävin kilpirauhasen takia verikokeissa (vaikka eihän mulla koko kilpirauhasta oo, kun se vuosi sitten poistettiin). Kuulemma arvot on taas jotenkin vinksallaan, joten ei oo ihmekään, että koko ajan väsyttää ja itkettää. Lähete vaan erikoislääkärille ja odotellaan mitä sieltä sanotaan. Ilmeisesti lisätään jotain hormonia lääkkeiden lisäks. Joten tänään oli taas tämmönen päivä, että väsyttää hulluna.

Sain pestyä pyykkiä ja käytiin Lissun kanssa kirjastossa, mutta siihenpä se oikeestaan jäi. Jos nyt vielä yrittäis iltaa kohden vähän piristyä ja vaikka maalais ton vaate-/työhuoneen loppuun, niin sais senki projektin joskus loppuun.
Onneks musiikki ja jäätelö piristää aina:)
-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.