Hae
Colour Outside the Lines

Harry Potter – neuleiden taikaa

*Sisältää mainoslinkkejä

* Harry Potter – neuleiden taikaa kirja saatu Tammi

Sain viime syksynä kustantamolta *Harry Potter- neuleiden taikaa kirjan ja olimmekin Janin kanssa ihan innoissamme, koska olemme molemmat ihan hulluna Harry Potter-kirjoihin.

Kirjassa on vaikka mitä ihania neuleohjeita ja koska minä olen, lukuisista yrityksistä huolimatta, aivan surkea neulomaan, pyysin Janin äitiä neulomaan minulle neulepaidan kirjan ohjeella.

Olen monta vuotta haaveillut samanlaisesta villapaidasta omalla etunimen kirjaimella kuin mitä Ronin äiti, Molly Weasley, neuloo aina kirjoissa joululahjoiksi. Olen lukenut ensimmäisen kirjan ehkä 14- tai 15-vuotiaana eli olen haaveillut villapaidasta valehtelematta viimeiset kaksikymmentä vuotta.

Siksi olinkin superonnellinen, kun Janin äiti tarjoutui (tai no, saatettiin ehkä myös olettaa hänen suostuvan) neulomaan mulle oman Weasley-villapaidan joululahjaksi! Sain itse valita värit villapaitaan ja valitsinkin viininpunaisen pohjan ja oranssin S-kirjaimen. Jani sai villapaidan ruskeana oranssilla J-kirjaimella eli voidaan samistella jouluisin.

Oon käyttänyt villapaitaa tosi monesti ja suunnilleen asuin siinä koronaeristykseni ajan, koska se on niin mukava ja lämmin, mutta ei liian kuuma. Ja se on just kiva match kellohameen kanssa.

Kirjassa on vaikka mitä muitakin ihania ohjeita ja aivan varmasti pyydetään Janin äitiä näitä vielä useampi toteuttamaan. Mä haluaisin ainakin vielä kaulahuivin tupaväreissä (tai kaikissa neljässä).

Tämä kirja on jokaisen Potter-fanin unelma, koska se sisältää todella monta kirjoissa esiintyvää neuletta. Olen myös saanut superpaljon hyvää palautetta paidastani, koska moni on tunnistanut sen kuuluvan Harry Potter-fanille.

Tämä paita jää mulla käyttöön muutenkin kuin jouluna vaikka jouluna sillä on ihan spesiaali paikka mun sydämessä.

Kirjan kirjoittaja Tanis Gray muuten kommentoi mun Instagram-kuvaa, jossa mulla oli tämä pusero päällä! Oli aika fanityttöhetki!

 

Oletko sinä Harry Potter-fani?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MEIDÄN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

LUE MYÖS: 

Mitä lahjaksi lapselle? Lahjavinkit 5-vuotiaalle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.