Hae
Colour Outside the Lines

Ombre, hombre…

Haaveena on jo pidemmän aikaa ollu ombre hiukset. Tykkään kyllä blondista tukasta, mut ärsyttää koko ajan olla värjäämässä juurikasvua ku oma tukka on tosi tumma ruskea. Oon oikeesti kunnon Lumikki, kun hiukset on nii tummat ja iho vaalea. 
Oma tukka siis näytti lähtökohdassa tältä.  Oli vähä vaikka mitä väriä sekaisin, kun viimeks ei tuo juurikasvu oikein halunnu värjääntyä. 
Värjäsin eka tummanruskeella ja juureen jouduin laittaa väriä kahteen otteeseen, kun ei oikein tarttunu ja se blondi paisto läpi sieltä. Näin tummat niistä sit tuli. Lissu oli sitä mieltä, et ne olis ollu parhaat tolleesti.
Sit levitin Lorealin Ombre väriä vaan latvoihin ja laitoin folioo päälle. Annoin vaikuttaa vartin ja levitin ylemmäski. Taas folioo ja nyt about 20 minsaa. Lopputuloksen voi nähdä alla. 
Oon ite kyllä ihan tyytyväinen vaikka ei ehkä ihan täydelliset tullukaan. Hiuksetkin varmaan kärsi tosta värjäämisestä kivasti, mut nyt olis tarkotus antaa vaan kasvaa kesään asti ja jos tarvii värjätä nii pelkkää juurikasvua. Toi ruskea pitäis kyllä olla aika lähellä omaa väriä, nii toivotaan, ettei tarviis värjäillä. 
Mut nyt mummolaan letuille! 
-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.