Hae
Colour Outside the Lines

Ihan gorillana liikenteessä

Koska ilma ulkona taas ainakin hetkellisesti kylmeni, päätin jakaa asun maaliskuun viimeiseltä viikonlopulta. Minulla on H&M:n alerekistä kolmella eurolla löytynyt neule, jota rakastan yli kaiken. Vaikka se on ihanan lämmin, on se kuitenkin talvella vähän hankala, kun hihat ovat niin paksut, etteivät ne mene kunnolla takin sisään. 
Siksi olinkin onnellinen, kun ilmat vähän lämpenivät, mutta oli kuitenkin vielä liian viileää ilman takkia ja pääsin käyttämään rakastamaani neuletta. Neule oli juuri sopiva vaate tyttöjen reissulla Jyväskylässä automatkoille. Pakkohan minun oli pyytää Katjaa ottamaan kuvat tästä lempparineuleesta. 

Jania naurattaa joka ikinen kerta, kun laitan neuleen päälleni, koska hänen mielestään neuleen pehmoiset hihat muistuttavat gorillan karvoja. Tämä onkin siksi minun gorillapaitani. 
Onpa muuten hassua miten paljon tuolla luonnossa on tapahtunut kuukauden aikana. Vastahan joka paikassa oli lumikasoja ja harmaan ja ruskean sävyjä. Nyt joka paikka vihertää ja lumikasat ovat muisto vain. 

Eiköhän kesälläkin ole viileitä kesäpäiviä tai ainakin kesäiltoja, jolloin neuleelle on taas käyttöä. Toivon sydämeni kyllyydestä, että tulee hyvä kesä, mutta ei niin kuuma kuin viime kesänä. Se kuuden viikon helle oli koko meidän perheelle todella tuskaista aikaa ja ulkoilut pysyivät minimissä, koska kuumuus oli vaan liikaa. Uimarannallekin uskaltauduimme aina vasta auringon jo vähän laskeuduttua alaspäin. 
Itse olen todella herkkähipiäinen, joten ihoni ei kestä suoraa auringonpaistetta muutenkaan. Viiden minuutin jälkeen saatan jo punoittaa. Nyt olen ollut muutamia kertoja t-paidalla auringossa ja käsiini on jo ilmestynyt pisamat. Jostain syystä ne lisääntyvät vuosi vuodelta. Kuinkahan paljon niitä on, kun olen eläkeikäinen? 

Neule: H&M
Housut: Esmara by Heidi Klum/Lidl
Kengät: Dinsko

Onko sinulla joku lempivaate, josta puolisosi tai ystäväsi eivät pidä? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *