Hae
Colour Outside the Lines

Muumimaailma osa 1

*Kaupallinen yhteistyö Muumimaailman kanssa. 
Ehdittiin ekana päivänä käydä pari tuntia Muumimaailmankin puolella. Muumimaailmahan on rakennettu saarelle, joten sinne kävellään pitkää siltaa pitkin. Ajoitus oli itseasiassa aika täydellinen, koska meitä vastaan jo tuossa sillalla käveli tosi paljon porukkaa ja koko Muumimaailma oli aika tyhjä. 

Muumijuna oli poissa käytöstä, joten emme päässeet sen kyytiin. Muumijuna kuljettaa yleensä satamasta Muumimaailmaan vievälle sillalle ja on osa elämystä.


Lipunmyyntikin oli tehty Muumitalon muotoiseksi (seuraavana aamuna lippujono oli melkein sillalle asti). Meillä oli liput ostettu ennakkoon Muumimaailman nettisivuilta ja ennakkoon ne olivat hieman halvemmatkin, joten pääsimme sisään nopeammin eikä tarvinnut jonottaa normaalin lipunmyyntitiskin luona. 

Uutta edellisestä kerrasta oli pelipisteet heti Muumimaailmaan mentäessä. Oli onnenpyörää ja poskimaalausta. Poskimaalauksia näkyi aika monella isälläkin. 

Muumitalo on kyllä mahtavasti toteutettu! Sen huippu näkyy jo kaukaa ja sai meissä kaikissa riemunkiljahduksia aikaiseksi. 

Parasta tuossa ajankohdassa oli se, että hahmot olivat aikalailla vapaina kuvattavaksi ja taustat olivat tyhjänä muista ihmisistä. 

 Haluttiin katsoa toinen näytelmistä alta pois ja siihen hyvin ehdittiinki. Siellä vain ei saanut käyttää kameraa. Näytelmä oli taattua Muumi-laatua ja uutena viime kerran jälkeen oli tullut englanninkieliset tekstitykset. Näytös oli tarjolla myös ruotsinkielisenä venäjänkielisellä tekstityksellä. Hieman pisti silmään, ettei näytöksiä ollut tarjolla ollenkaan japaninkielisellä tekstityksellä vaikka Muumimaailma vilisi japanilaisia.   
Teatterirotta Emma

Tämän kesän teema on Muumipeikko rakentaa talon ja siellä oli oikeasti Muumipeikon rakentama talo. Ihasteltiin sitä J:n kanssa joka kerta ohi kulkiessamme. Taloon oli portaat ylös ja liukumäki alas.

Käytiin Hemulinkin talossa ihastelemassa perhoskokoelmia ja kaikkia kivoja kukkapurnukoita. Ihmeteltiin myös syökö Hemuli käpyjä, koska niitä oli pöydällä iso kipollinen. Talon takana oli vielä kurpitsa, johon Pikku Myy tekee itselleen majan. Kurpitsaan pääsi jopa sisälle leikkimään.

Viimeisenä käväistiin vielä Merenhuiskeessa (laivassa, jolla Muumipappa seikkailee nuorempana). Pikkuveljeäni hieman häiritsi, että laiva oli väärän värinen, koska ohjelmassahan se on keltainen eikä sininen. Laivassakin oli liukumäki. B taisi tykätä koko Muumimaailmassa eniten juurikin noista kaikista liukumäkipaikoista. 

Siinäpä tiivistettynä meidän ensimmäinen päivä Muumimaailmassa. Huomenna luvassa toisen päivän touhuiluja. 


*Minun lippu saatu blogin kautta. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.