Hae
Colour Outside the Lines

Viisi syytä miksi viikonloput ovat parhaita

1. Hitaasti valmistetut aamupalat

Vaikka olenkin kotona joka päivä eikä aamuisin yleensä ole kovin kiire minnekään, jaksan yleensä vain viikonloppuisin panostaa aamiaiseen enemmän. Silloin valmistetaan aamiaista, jota ei normaalisti syötäisi. Lauantaiaamuna meillä oli täytettyjä bageleita, sunnuntaiaamuna Lissun toiveesta uunipuuroa. Bageleita oli tullut Lidlin paistopisteelle ja oi ne oli ihania, kun hieman paahtoi leivänpaahtimessa ja täytti mieleisillä täytteillä. Namskis!

2. Yhdessäolo

Viikolla kaikilla on omat harrastuksensa ja menonsa, mutta viikonloppuisin yleensä ollaan kaikki vapaalla. Lissulla oli tänä viikonloppuna kylläkin voimistelukisat, joten lauantain hän oli aikalailla siellä, mutta sunnuntai on vaan löhöilyä.
Tykkäämme katsoa yhdessä elokuvia, pelata lautapelejä, lukea kirjoja ja vain olla. Luistimien sovittaminen on nyt edessä B:n kanssa, koska yhdessä olisi kiva mennä luistelemaan ensi viikolla.

3. Television uusintakierrokset

Olen aivan koukussa kaikenlaisiin hääohjelmiin. Rakastankin uutta TLC-kanavaa, koska sieltä tulee juuri sellaista häähömppää, jota tykkään katsoa, joka päivä moneen otteeseen. Ja viikonloppuna ne kaikki tulevat maraton-uusintana! Ihan mahtavuutta, kun voi Nipsun päikkäreiden aikaan käpertyä peiton alle ja katsoa toinen toistaan upeampia hääpukuja sekä kauhistella niiden hintoja.

4. Pitkät aamu-unet

Viikonloppuisin harvemmin on mitään heti aamusta, joten unia voi rauhassa jatkaa niin pitkään kuin nukuttaa. Tänä lauantaina tosin Lissulla oli ne voimistelukisat ja aikaisin aamulla piti nousta hänen hiuksiaan kihartamaan. Onneksi sain mennä sen jälkeen jatkamaan vielä unia. Viikonloppuaamuissa on myös parasta se, että kun on noussut, voi peiton alle käpertyä takaisin kaakaomukin kanssa ja katsella rauhassa televisiota -vaikka niitä häähömppäohjelmia.

5. Ystävien tapaaminen

Yleensä viikolla ystävät ovat niin kiireisiä, ettei heitä ehdi tapaamaan, mutta viikonloppuisin asia on yleensä ihan toinen. Tykkään kutsua ystäviä syömään, tosin se on vähän ollut katkolla vauvan saamisen jälkeen. Eilen nähtiin Jadea, joka kävi pikaisesti moikkaamassa meitä ja vaihtamassa kuulumiset. Tänään taas mennään Sallan kanssa kuvailemaan. Kyllä se vaan kummasti piristää, kun näkee ystäviä eikä vaan pysy näiden neljän seinän sisällä.

Mitkä on teidän lempparijuttuja viikonlopuissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.