Hae
Colour Outside the Lines

Kuusi tämän hetken lempparia

*Sisältää mainoslinkkejä

SYKSYN VÄRIT

Ulkona näyttä päivä päivältä kauniimmalta. Juuri tänään ihastelin keittiön ikkunasta miten kauniin punaiseksi meidän parkkipaikan läheisyydessä olevat pensaat ovat muuttuneet ihan muutamassa päivässä. Ulkona satoi kaatamalla vettä, mutta silti siellä on niiiiiiiiin nättiä.

lukeminen

Mä oon vähän sellanen fiilislukija ja lukeminen vähän unohtuu, jos on kiire. Kesällä olin töissä pop upissa, Iloisessa Kesäkaupassa, pari kuukautta ja lukeminen jäi vähän vähemmälle. Luin kyllä pari kirjaa kesän aikana, mutta usein olin niin väsynyt, että kirjaan tarttuminen tuntui liian raskaalta.

Mä kuitenkin rakastan lukemista enkä halua vaihtaa sitä kokonaan esimerkiksi äänikirjoihin, joten tämä tuntuu taas erävoitolta, kun lukeminen on palannut osaksi arkea. Viimeksi luin *Rantakahvilan joulun ja nyt luettavana on *Unelmien illallinen. Kesällä luin tältä samalta kirjailijalta kirjan *Viisi vuotta myöhemmin ja se tempasi mukaansa niin lujasti, että sain koko kirjan luettua junamatkalla Kuopiosta Helsinkiin ja minulla jäi vielä luppoaikaakin jäljelle.

Pian alkavat työt

Mulla alkaa kolmen viikon päästä työt, kun aletaan rakentaa Iloista Joulukauppaa Matkukseen. Mua pyydettiin nyt jo kolmatta kertaa vastuumyyjäksi ja oon niin onnellinen, kun mun taitoihin uskotaan ja mua kannustetaan.

Iloinen Joulukauppa on tänä vuonna eri tilassa kuin aiemmin, joten eletään kaikki vähän jänniä aikoja. Ihan parasta päästä taas rakentamaan mun lempparia työpaikkaa eli Iloista Joulukauppaa.

I love me-messut

Lähestyvät I love Me-messut jänskättää jo vähäsen. Mennään sinne ystävän kanssa ja ollaan samalla Helsingissä viikonloppu. Käydään varmastikin kiertämässä monta kirpparia ja syödään hyvin. Ihanaa, koska en oo pitkään aikaan päässyt ystävän kanssa reissuun kaksin ja tämän ystävän kanssa en ole koskaan aiemmin matkustanut minnekään! Ollaan kuitenkin niin samanhenkisiä, että oon varma, ettei meillä tuu minkäänlaista kränää siitä mitä tehdään.

Sukkahousut

Kuulostaa ehkä vähän oudolta, mutta mä tykkään käyttää sukkahousuja hameiden ja mekkojen kanssa. Kesäisin se on mahdotonta, koska on liian kuuma, mutta syksyisin ne voi ottaa taas käyttöön ja se on parasta.

En osaa edes päättää mitään lempparia mun hameiden joukosta, mut kyllä sukkahousut vaan pidentää niiden käyttöaikaa kummasti.

Chesapeake Shores

Netflixiin on tullut nyt syksyllä uusin kausi Chesapeake Shoresia ja mä oon seurannut sitä ihan innoissani. Jopa niin innoissani, että oli pakko katsoa uusin jakso ranskaksi, kun siinä oli joku bugi eikä englannin kielistä ääniraitaa ollut saatavilla.

Olen miettinyt myös ottavani luettavaksi tai kuunneltavaksi kirjasarjan, johon sarja perustuu. Tämä on ollut kuitenkin vielä ajatuksen tasolla.

*Postauksen kuvissa näkyvä paita on saatu Kaiku Kidsiltä ja se on Mainion uudesta aikuisten mallistosta.

Mitä sun lempparijutut on just nyt?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMIIN @SUSANNARIITAKANGAS

 

LUE MYÖS: 

Eilisen reissuasu

Syyskuussa…

Ihana alelöytö

 

2 kommenttia

  1. Jenni kirjoitti:

    Just nyt parasta: kirpeät syysilmat ja sosiaalisen median seuraamisen vähemmälle jättäminen. Ihanaa viikonloppua! ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *