Hae
Colour Outside the Lines

Ei jaksa, ei huvita

Kaamos iski tännekin ja koulujutut ei voisi kiinnostaa pätkääkään.

Okei, osaksi syynä on se, että työt alkoi ja iltaisin oon ihan superväsynyt. Nyt pitäisi pakertaa 8 kurssin palautukset ja kokeet tässä neljän viikon sisällä, että kaikki syksyn kurssit olisivat kunnialla läpi ja pääsisin hetkeksi keskittymään vain töihin.

En ole edes hakenut töitä muuten koulun ohelle, koska tunnistan itsessäni tämän, että en jaksa keskittyä yhtään noihin kouluhommiin, kun töissä on paljon kivempaa. Aivot on tällä hetkellä myös jotenkin niin muussia, että kaikki tuntuu ihn heprealta vaikka liiketalouden englantiahan se vain on.

Nyt on kyllä pakko tsempata itseään ja vapaapäiville tehdä aikataulu, että saa kaiken valmiiksi. Olin viime syksynä tehokkaimmillani, kun menin aina vapaapäivinä koulun kirjastoon tekemään palautuksia, mutta näin korona-aikana se on poissuljettu vaihtoehto ja tuntuu, että kotona en saa mitään aikaiseksi.

Pitää varmaan keksiä itselleni joku palkintosysteemi, että kun saan tietyn määrän hommia tehtyä, voin palkita itseni jollain. Mutta millä, kun tämä keto ei salli edes suklaata?

Nyt alan pakertaa koetta. Maanantaina oli edellinen koe, joka ei mennyt edes läpi, mutta no onneksi sen saa uusia parin viikon päästä. Sitten juoksenkin töihin ja illalla tulen taas väsyneenä kotiin tekemään ruokaa. Tänä iltana on kyllä pakko istua myös tietokoneelle tekemään jotain järkevää.

Ehkä viikonloppuna rentoudun askartelemalla teekranssin päiväkodin hoitajille tai leipomalla pipareita lasten kanssa.

Kivaa (ja toivottavasti rentouttavaa) torstaita!

Tervetuloa seuraamaan myös Instagramissa @susannakuohula

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *