Hae
Colour Outside the Lines

Vihdoin kotona! + gender reveal

Noniin, nyt pääsee taas pikkuhiljaa arkirytmiin takaisin.

Meillähän oli siis tässä kaksi viikkoa Lissun kanssa pelkkää reissaamista niin kuin jo aiemmin täällä kerroin. Oltiin ensin Kroatiassa viikko ja sen jälkeen heti Ruotsissa viikko. Viimeisen viikon olen Ruotsissa ollut myös ilman nettiä, joten siitä tämä blogihiljaisuus. Kaikki on siis hyvin täällä, ollaan vaan pidetty somehiljaisuutta (eli toisin sanoen oltu korvessa ilman nettiä).

Tänään olenkin sitten hoitanut juoksevia asioita kuten laittanut asuntohakemusta menemään, varannut hammaslääkäriaikoja ja pessyt kauhean määrän pyykkiä. Lissu lähtee tänään taas reissuun -eihän me kun vasta eilen tultu kotiinkaan. Mummi ja ukki lähtee Lissun kanssa katsomaan pientä kahden viikon ikäistä serkkupoikaa, joka syntyi pikkuveljelleni. Nyt minäkin olen virallisesti täti.

Reissukuvia laitan tällä viikolla blogiin ison läjän, kunhan tästä jet lagistani selviän. Masussa on kaikki hyvin. Joku jo taisi ehtiä huolestua ainakin kommenttien perusteella, kun täällä oli niin hiljaista. Viime viikolla oli rakenneultra ja siellä oli kaikki oikein hienosti. Napanuora oli vaan sellaisessa paikassa, ettei oikein kunnon kuvia saatu mukaan, mutta meillä on uusi kokoarvio jo viikolla 28, koska minultahan on poistettu kilpirauhanen ja siksi raskautta seurataan hieman tarkemmin. Ehkä silloin saamme hieman parempia otoksia.

Ja saatiinhan me se sukupuolikin rakenneultrassa tietää. J oli koko ajan sitä mieltä, että tyttö siellä on, itse arvelin enemmän poikaa ja poikamahalta on moni vatsani sanonut näyttävänkin. Niin kaikki sanoivat Lissua odottaessanikin ja arvatkaas mitä. Tyttöhän siellä taas on! Ilmeisesti ei voi minun mahan muodosta erottaa sukupuolen määräytymistä.

Nyt sitten päästään hankkimaan vauvatarvikkeita ihan urakalla, kun tiedetään vauvalla kaiken olevan kunnossa. Käytiinkin heti rakenneultran jälkeen ostamassa turvakaukalo, koska löysimme Lastentarvikkeesta mieleisen hyvällä hinnalla. Muutenkin alkaa olla hankinnat jo aika hyvällä mallilla.

Arvasittekos oikein vauvan sukupuolen? 

4 kommenttia

 1. titti // tittin elämää kirjoitti:

  Ihana, että kaikki hyvin 🙂 Ja onnea tyttölupauksesta! Mä en ehtinyt edes vielä arvailemaan 😀

  Haluaisitko kertoa tosta sun kilpirauhasesta tarkemmin? Mua kiinnostaisi, jos ei ole liian henkilökohtainen aihe. Mun äidillä just oireiluja kilpirauhasessa.

 2. Susanna kirjoitti:

  Kiitos:) Ja pitääpä tehdä siitä ihan oma postauksensa, se oli aikamoinen härdelli sen kanssa ennen kuin se sitten kokonaan poistettiin.

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Ihana tuo sun ja Lissun yhteiskuva, kun ootte niin samannäköisiä 🙂

 4. Susanna kirjoitti:

  Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.