Hae
Colour Outside the Lines

tammikuun kuulumisia

Tammikuu on ollut monella tapaa uusien juttujen kuukausi meillä tänä vuonna. Meillä on alkanut taas vähän uudenlainen arki ja ajattelinkin kertoa teille vähän tammikuun kuulumisia täällä. Instagramia seuraaville osa saattaa olla tuttuja juttuja, koska kerron melkeinpä päivittäin kuulumisia stoorien puolella. Jos et vielä seuraa mun Instagramia, niin hyppää mukaan TÄSTÄ!

Tammikuu alkoi aika väsyneissä merkeissä, kuten aina, Iloisen Joulukaupan jäljiltä. Rakastanolla töissä Iloisella Joulukaupalla ja se on ihan mun juttu, mutta kauppa on sekä henkisesti että fyysisesti aina aika iso rutistus. Moni ei ymmärrä miten paljon se kaupan rakennus ja purkaminen oikeasti vie energiaa.

Olin tammikuun ekan viikon lomalla esikoululaisen kanssa, kun Kuopiossa alkoi esikoulu vasta tammikuun 9. päivä. Käytiin uimahallissa, Hoplopissa ja oikeastaan vaan levättiin suurin osa ajasta kotona.

Seuraavalla viikolla nuorin meni eskariin, koululaiset kouluun ja Jani töihin. Mä nukuin pitkään ja latasin akkujani. En edes tajunnut miten poikki olin ennen kuin yhtenä päivänä nousin vasta puolen päivän aikaan. Tuli kyllä tarpeeseen tuo viikko, koska sen jälkeen on ollut ihan eri tavalla virtaa taas kaikkeen.

Mulla loppui tosiaan työt joulukuun lopussa ja tammikuun alusta olin työttömänä. En hakenut tammikuulle mitään töitä, koska palasin ammattikorkeakouluun kuun loppupuolella työttömyyspäivärahalla. Edelleen koulun ohella pitää hakea töitä, koska opiskelen työttömyysturvalla ja uusi laki velvoittaa tähän. En ehkä jaksaisi ainakaan tässä keväällä kovin paljon töitä koulun lisäksi, mutta täytyy vaan hakea oikeasti kiinnostavia ja itseä hyödyttäviä paikkoja.

Jani aloitti tammikuussa työn ohella ylemmän ammattikorkeakoulun ja meidän pitäisi periaatteessa valmistua yhtä aikaa. Katsotaan onnistutaanko ja pidetään sitten yhteiset valmistujaiset.

Mä sain tammikuussa vihdoin aikaiseksi hankittua passin uudella nimellä ja nyt pitäisi vielä hoitaa ajokortti oikealle sukunimelle. Oon yrittänyt olla tänä vuonna tehokas ja hoitaa kaikkia viime vuonna roikkumaan jääneitä asioita. Oon vienyt kierrätykseen ja kirppikselle varmaan kuusi kassillista tavaraa, siivonnut kaappeja ja kotia ylipäänsä. Ostettiin Ryobilta pesuri, jolla oon jynssännyt meidän lattioita puhtaammaksi.

Nyt oon ollut taas koulun kirjoilla viikon ja alun hankaluuden jälkeen tää tuntuu taas ihan kivalta. Pienin askelin yritän päästä jokaisen kurssin läpi ja uskoa siihen, että kaikki kääntyy parhain päin.

Mitä sun tammikuu piti sisällään?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Kouluun paluu ei mennyt ihan niin kuin Strömsössä

Nappaa Timma koodi omaa hetkeä varten

Mitä odotan vuodelta 2023?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *