Hae
Colour Outside the Lines

Mitä kesän alennusmyynneistä kannattaa ostaa?

Meidän lapsille ostetaan suurin osa vaatteista käytettynä ja uusia, kaupasta ostettuja vaatteita he usein saavat vain alennusmyyntien aikaan. Konmarin myötä olen huomattavasti muuttanut ostoskäyttäytymistäni ja tämän kesän alennusmyynneistä olen yrittänyt ostaa vain tarpeeseen ja välttyä heräteostoksilta. Vivian ja Melissan vaatekaapit ovat aika hyvällä mallilla jo valmiiksi, joten heille en suuremmin ole alennusmyynneistä ostanut mitään.
Bea sen sijaan on kesän aika venähtänyt sen verran, että olen yrittänyt uudistaa hänen vaatekaappiaan syksyllä alkavaa esikoulua varten. Olenkin laittanut kaikki alennusmyynneistä Bealle ostetut vaatteet vielä odottamaan esikoulun alkua, että vaatteet ovat vielä ehjiä ja tahrattomia kuukaudenkin kuluttua. 

Mitä me sitten olemme ostaneet alennusmyynneistä? 

Vivialle tilasin H&M:n verkkokaupasta vaatteita. Ostin jo valmiiksi 2 vuotissyntymäpäiville mekon, joka tulee näkymään täällä sitten syyskuun lopulla. 
Löysin myös hyvällä alennuksella Vivialle pitkään etsimäni farkkutakin nepparikiinnityksellä. Yksisarviskuvan ansiosta siitä saattaa tulla Vivian lempparitakki syksyllä. Samaisesta verkkokaupasta tilasin taaperolle myös farkut ja ensi kesäksi uimapuvun. T-paita oli muutaman euron löytö kivijalkaliikkeestä. 
Meillä oli aiemmin käytössä kirppikseltä löytyneet Crocsin sandaalit, jotka olivat ostaessa juuri sopivat. Prisman alesta löysin kuitenkin samaiset kengät eri värisenä ja isommassa koossa. Nämä on kyllä ihan ykkösvalinta kesällä, kun ei haittaa vaikka kengät kastuisivat rannalla eivätkä ne hiosta.   
Bealle olen ostanut vinon pinon vaatteita ja kuvaan otinkin vain pienen osan niistä. Parhaat löydöt tein Prisman alesta, josta löysin esimerkiksi Blaa!:n legginsit puoleen hintaan. Meillä ei ole aiemmin Blaa!:lta ollut kuin kirppikseltä ostettu body Vivialla ja vielä meidän käytön jäljiltä body oli kuin uusi, joten odotan näiltä legginseiltä laatua ja kestävyyttä. Hinta kirpaisi vähän vielä alennuksenkin jälkeen, mutta toivon näiden olevan pitkäikäiset. 
Muuten olen ostanut Bealle vaatteita aika paljon H&M:n alesta. Vaatteet menevät usein rikki Bean kontatessa leikkiessään tai niihin tulee tahroja, jotka eivät lähdekään irti, joten en tykkää vaatteista senkään takia kamalasti maksaa. Nämä alevaatteet ovat mielestäni nättejä ja mukavan edullisia. 
Itselleni olen ostanut muutamia paitoja Gina Tricotista ja H&M:ltä. Kaikista paras alelöytö oli kuitenkin Vilan valkoinen tyllihame, josta olen haaveillut jo pitkään. Löysin sen puolivahingossa seitsemänkymmenen prosentin alennuksella. 
Haaveilen vielä uusista ballerinoista ja Adidaksen rantasandaaleista. 
Kotiinkin olen jotain löytänyt. Makuuhuoneen sisustusta olen piristänyt uusilla tyynyillä. Hapsutyynyn löysin H&M:ltä, samettisen pampulatyynyn Tokmannilta ja toisen samettityynyn Jyskistä. 
Marimekolla kävin haaveilemassa muutamasta astiasta, mutta jätin ne vielä kaupan hyllyyn odottelemaan. 
Jani on ostanut itselleen Playstationille muutaman pelin. Pelit ovat kahden opiskelijan talouteen aika kalliita, joten yleensä niiden ostaminen ajoittuukin alennusmyynteihin tai sitten ne tulevat meille käytettyinä. 
Game Stopista tarttui mukaan PSVR-laseille tarkoitettu Wipeout Omega Collection ja PlayStation Storesta Jani hankki  tuntuvalla alennuksella digiversiot Skyrimistä sekä tavallisena että VR-versiona. 

TOP5-VINKIT ALESHOPPAILUUN:

1. Mieti mitä tarvitset alennusmyynneistä ja osta tarpeeseen. 
Älä osta vain ostamisen ilosta tai koska halvalla sait. 
2. Lue läpi kotiin kannettavat alemainokset. 
Näin saat hyvän käsityksen onko kaupoissa tarjolla etsimääsi.
3. Tutki myös nettikauppojen tarjonta. 
Monessa nettikaupassa on ilmaiset postikulut ja kukapa tällaisella helteellä jaksaisi lähteä kiertämään
kauppoja moneksi tunniksi. 
4. Jos merkkivaatteet ovat normaalisti liian kalliita, kannattaa niitä ostaa alesta. 
Esimerkiksi ylempänä olevat Blaa!:n housut olisivat jääneet kauppaan normaalihinnalla, mutta puoleen hintaan ne raaskin ostaa. Laatuun kannattaa panostaa aleaikaan. Tämä ei meillä kuitenkaan rajaa pois niitä halpoja vaatteita vaan ostan myös H&M:n vaatteita alennusmyynneistä. 
5. Alennusmyynnit on hyvä aika päivittää lasten välikausivaatteet ja -kengät.
Onko päiväkotiin vielä kaikki ostamatta? Nyt olisi hyvä aika päivittää varastot. 

Oletko sinä ostanut jotain tämän kesän alennusmyynneistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.