Hae
Colour Outside the Lines

Koko perhe blogissa tästä lähtien oikeilla nimillään

Olen kamppaillut tämän asian kanssa koko blogihistoriani ajan. Kirjoittaako lapsista oikeilla nimillään vai ei? Itsekin käytän blogissa omaa nimeäni, joten miksen myös lapsistani? 
Blogin aloittaessani aloin kirjoittaa esikoisesta Lissuna, koska käytin samaa lempinimeä hänestä siviilissäkin. Jokin aika sitten esikoinen kuitenkin kysyi miksei hän voisi omalla nimellään esiintyä blogissa. Hän käyttää useampaa sosiaalista mediaa itsekin, joten vaihto bloginimestä oikeaan tuntuu luontevalta. 
kuva: Joona Kotilainen photography
kuva: Joona Kotilainen photography
Pienemmät eivät tietysti osaa vielä itse päättää, mutta me perheen aikuiset olemme asiasta keskustelleet ja päättäneet, ettei siitä mitään haittaakaan ole, jos lapset esiintyvät blogissa omilla etunimillään. Kirjoittaminen on välillä tosi vaikeaa, kun pitää miettiä aina kahdesti millä nimellä lapsia kutsun ja monesti tekstin luonnoksiin on lipsahtanut oikeat nimet, jotka olen vaihtanut tekstiä tarkistaessani. Ristiäisten aikaan olisin myös halunnut kirjoittaa tarinan vauvan nimen takaa, joka ei onnistunut bloginimen käytön takia. Saatanpa siis kirjoittaa lasten nimistä tarinat jossain vaiheessa. 
Kuten joku on ehkä saattanut jo huomata, blogissa on jo muutamassa tekstissä vilahtanut lasten oikeat nimet. 
Tässä perheemme: 
Susanna, Vivia, Melissa, Bea ja Jani
kuva: Joona Kotilainen photography
kuva: Joona Kotilainen photography
En vaihda aiempiin teksteihin lasten nimiä, koska siinä on ihan liikaa hommaa. Tästä lähtien kuitenkin, aivan kuten kotonakin,  Nipsu on Vivia, Lissu on Melissa ja B on Bea. Niin ja J on Jani. 

Kiinnostaisiko teitä lukea tarinat lasten nimien takaa? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.