Hae
Colour Outside the Lines

Aloitin uudessa työssä tänään

Mä aloitin uudessa työssä tänään!

Oikeastaan en tainnut edes kunnolla kertoa tänne edellisestäkään työstä, jossa aloitin kesällä. Sain just ennen juhannusta paikan Kuopion Kekäleessä myyjänä ja tykkäsin työstä tosi paljon, mutta pari viikkoa sitten mulle tuli niin upea työtilaisuus vastaan, etten voinut ohittaa sitä hakematta. Siksi irtisanouduin Kekäleestä eilen. 

Mä oon kirjoittanut blogia ja päivittänyt Instagramia jo todella monta vuotta ja samalla koko ajan haaveillut, että voisin tehdä niistä itselleni ammatin. En oo kuitenkaan missään vaiheessa saanut kunnolla aikaiseksi ottautua pelkästään näille kanavilleni, koska on ollut töitä ja opiskelut.  Kun olin työttömänä ja ajattelin vihdoin laittaa kaikkeni kanaviin, sain kohdunkaulan syövästä diagnoosin. 

Niinpä olen tehnyt somejuttuja kaiken sivussa. 

Nyt kuitenkin Kuopioon avautui sisällöntuottajan paikka, johon hain ja johon myös pääsin! Täällä niitä harvemmin on tarjolla tai en oo ainakaan kovin montaa avointa paikkaa nähnyt. En ikinä uskonut saavani paikkaa, mutta niin siinä vaan kävi, että tänään aloitin uudessa työssä ja nyt ensin pari viikkoa siihen perehdyn ennen kuin aloitan työt kunnolla. 

Oon kyllä niin onnellinen tästä paikasta ja mahdollisuudesta! Uskon, että saan tästä työstä hurjasti hyvää kokemusta ja ehkä jopa samalla saan inspiraatiota näitä mun omia kanavia kohtaan vielä lisää. Teen töitä kolmena päivänä viikossa ja työhön kuuluu myös hieman assarin hommia, joita niitäkään en ole tehnyt aiemmin. Näin ollen mulle jää hyvin aikaa myös opiskeluun sekä omalle somelle. 

Oon myös ihan innoissani, koska tämä on mun ensimmäinen päivätyö ikinä, josta on myös viikonloput vapaata! Ihan hurjaa. Tuntuu kuin ekaa kertaa elämässä olisi oikeasti aikuisten työ, niin hullulta kuin se ajatus kuulostaakin. Ja on niin outoa, että illat sekä viikonloput on vapaata kun oon aina ennen tehnyt töitä kaupassa. 

En mä kuitenkaan kaupan alaa ihan kokonaan ole jättämässä, koska aion kyllä mennä Designkavereiden Iloiseen Joulukauppaan töihin vaikka en pääsekään tänä vuonna sinne ihan täysiaikaisesti töihin. 

Sellaista työrintamalla. 

Oliko sulla kiva tiistai? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA. LÖYDÄT MINUT MYÖS TIKTOKISTA JA YOUTUBESTA

LUE MYÖS: 

Syksyn reissusuunnitelmia

Ajatuksia aikuisena opiskelusta

Meidän kesä 2023

2 kommenttia

  1. Diiskuneiti kirjoitti:

    Onnea uuteen työhön, oot sen niin ansainnut. Ja ymmärrän kyllä niin tuon fiilistelyn vapaista viikonlopuista, kun itsekin kaupassa ollut melkein aina töissä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *