Hae
Colour Outside the Lines
Kaupallinen yhteistyö

Aion käyttää tauluja osana hääkoristeita

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Mä rakastan erilaisia tauluja ja sen takia suunnittelenkin käyttäväni tauluja myös osana hääkoristeita valokuvien rinnalla. 

Niillä saa ihanasti tuotua esille hääteemaa ja jälkikäteen ne muistuttaa kotona hääpäivästä. Olenkin kerännyt kotiin häitä varten erilaisia kehyksiä valokuvia varten. Olen ostanut niitä kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista muutamilla euroilla ja aion teettää niihin sopivia kuvia meidän suhteen varrelta. Suunnittelin myös tekeväni kehyksiin yhteensopivista kartongeista kehyskartongit kehystämään kuvia. Näin saan kaikki erilaiset kehykset sointumaan toisiinsa helposti. 

Deseniolta olen tilannut erilaisia meriaiheisia julisteita jo useamman kerran samalla, kun olen tilannut sieltä muuta. Olen hyödyntänyt tässä alennusmyynnit, eri alekoodit ja Desenion kampanjat, jolloin kustannuksetkin ovat pysyneet alhaisina. 

Koska meidän häiden yksi teemaväri on kulta ja tauluja on tulossa meille useampi esille, olen tilannut myös kehykset julisteisiin Deseniolta. Deseniolla on iso valikoima erilaisia ja erivärisiä kehyksiä, joten sieltä oli helppo valita meidän teemaan sopivat kehykset. Deseniolta tilattaessa on myös helppo tilata julisteisiin suoraan sopivat kehykset. 

Koska hääpaikalla ei voi tietenkään tehdä reikiä seiniin, yritän pitää julisteiden määrän maltillisena, että saan ne kaikki jonnekin nojaamaan seinää vasten. Hääpaikalla on onneksi kivasti senkkejä ja pöytätasoja, joiden päälle tauluja on helppo laittaa. Ajattelin koristella myös vessat, joten sinne peilin eteen meinaan laittaa myös jotkin kehykset. 

Meillä on jemmassa kuvissa näkyvien julisteiden lisäksi muutama muukin juliste, joille pitää vielä jossain vaiheessa hankkia kehykset. 

Tein tuossa listaa vielä puuttuvista koristeista ja listasta tuli aika pitkä! Osa oli sellaisia, joita on helppo tehdä itse (esimerkiksi tienvarsikyltit ja valokuvaustausta, jos sellainen halutaan) ja osa sellaisia, joita ei välttämättä lopulta sitten hankitakaan. Mietin vielä vieraskirjan kohtaloa, koska te naimisissa olevat parit, olkaapa nyt ihan täysin rehellisiä. Montako kertaa olette lukeneet vieraskirjaa häiden jälkeen? 

Haluaisin hääpaikalle myös erilaisia sisustusvaloja, mutta toisaalta elokuun alussa saattaa olla niin valoisaa, että ne ovat täysin turhia. Näitä ajattelin katsella tänä vuonna joulun jälkeen alesta ja jos niitä ei löydy alennuksella, pärjätään hyvin ilmankin eikä häiden koristelut mene niiden puuttumisesta pilalle.  

Kuvissa näkyvää helminauhaa täytyy vielä hankkia lisää, koska se käy kivasti meidän teemaan. Hääpaikalle on ehkä tulossa uudet pyöreät pöydät (tai sitten ei, talonmies ei ollut asiasta vielä ihan varma), joten niide tilanne pitää vielä lähempänä häitä käydä tarkistamassa. Pöydälle olisi kiva laittaa tuota helminauhaa ainakin yhdeksi koristeeksi. Meillä on myös teemaan sopivia pieniä maljakoita ja kuvissa näkyviä kynttilänjalkoja niin paljon, että niitä riittää varmasti pöytäkoristeiksi jokaiseen pöytään. 

Ihan sormet jo syyhyää tätä kirjoittaessa, kun tekisi mieli jo alkaa koristella ja miettiä ihan järjestelemällä koristeita lähekkäin. Vielä pitää kuitenkin malttaa reilu vuosi. Kesän ennen häitä voinkin sitten olla jo ihan bridezilla. 

 

Koodilla XCOTLBLOGI saat -10% Deseniolta (ei koske personoituja tai handpicked julisteita eikä kehyksiä) 18.3.2021  asti. 

 

millaisia koristeita sinun häissäsi oli tai millaisia haluaisit? 

 

LUE MYÖS: 

Miksi suunnittelen häitämme Pieni Merenneito-teemalla? 

Hääpaikka varattu, hääsuunnittelu voi alkaa! 

Millaisia hääkoristeita meille tulee? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.