Hae
Colour Outside the Lines

Meidän parhaat shoppailupaikat Tukholmassa

Käydään Lissun kanssa aikalailla samat paikat aina Tukholmassa läpi ja koska nyt oli Katjan eka kerta aikuisena Tukholmassa, mentiin suosiolla samoihin tuttuihin maisemiin. Yritimme kyllä ensin etsiä isompien vaatteiden kirpputoria, mutta meillä oli ilmeisesti vanha osoite, koska emme sitä löytäneet. Kirpputorien tarjonta kiinnostaisi muutenki eli jos jollain on vinkkejä Tukholman kirpputoreista, niin otan niitä mielelläni vastaan. 
Ensimmäisenä suuntasimme Åhlensille, jossa muuten oli oma isompien vaatteiden mallisto. Siellä oli myös Zizzin vaatteita, mutta tällä kertaa ei Katjan mukaan tarttunut mitään. Åhlens oli viimeksi remontissa, kun kävimme ja osa kerroksista oli kokonaan kiinni. Nyt remontti oli saatu valmiiksi ja hienolta näytti.
Seuraavaksi suuntasimme katsomaan Victoria’s Secretin myymälää, koska sitä ei vielä löydy Suomesta. Myymälässä oli ihmisiä todella paljon, mutta silti siellä pääsi mukavasti katselemaan tavaroita. Myyjiä oli pienessä liikkeessä ainakin 5, joista osa oli suihkuttelemassa tuoksuja. Kaikki myyjät näyttivät siltä kuin olisivat hypänneet suoraan Victoria’s Secretin kuvastosta. Laivan hintatasoon tottuneena suurin osa myymälän tuotteista oli aika kalliita. Jotain sieltä kuitenkin tarttui mukaamme. 
  

                 

                 

Aivan Victoria’s Secretin vieressä oli todella iso Starbucks. Jäimme hetkeksi istumaan. Lissu tilasi kaakaon, minä jääkahvin. Hintataso oli mielestäni halvempi kuin Helsingin Starbucksilla. Tosin se saattoi johtua sen hetken vaihtokurssista. Starbucksilla oli todella paljon tukholmalaisia perheitä viettämässä lauantaipäivää. 

                       

Gallerian-kauppakeskuksen kattokruunut.

Loppupäivästä jalat alkoivat olla kaikilla jo kipeät ja viimeisen myymälän lepopaikka tuli tarpeeseen. Kävimme vielä ostamassa iltapalaa laivaan Åhlensin alla olevasta ruokakaupasta ja lähdimme metrolla takaisin laivalle. 

Mitkä on teidän must-paikat Tukholmassa?


6 kommenttia

 1. a kirjoitti:

  Oma suosikki ehdottomasti katarinahissen tai slussenin ranta!

 2. Inspiration, Viltsumari kirjoitti:

  Mä olen niin nolo, etten ole koskaan edes käynyt Victoria´s secretsissä, ja viimekertainen Tukholman rantautumiseni oli 20 vuotta sitten!

 3. titti // tittin elämää kirjoitti:

  Ei ole tullut vielä koskaan Tukholmassa käytyä 😀

 4. Susanna kirjoitti:

  Suosittelen käymään!!:)

 5. Susanna kirjoitti:

  Mullakin oli eka kerta, jos sellasta pientä putiikkia lentokentällä ei lasketa 😀 Ne alusvaatteet on mun makuun aivan liian kalliita, joten en usko meneväni sinne uudestaan ihan heti.

 6. Susanna kirjoitti:

  Pitääpä ensi kerralla siis sinne suunnistaa! Kiitos vinkistä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *