Hae
Colour Outside the Lines

Parhautta on ihana luottokuvaaja +ALEKOODI!

*Kaupallinen yhteistyö Bella Photon kanssa. 

Meillä on ollut jo pitkään aivan ihana luottokuvaaja Salla. Ensimmäisen kerran otin häneen yhteyttä, kun tarvitsimme kuvaajan meidän kihlajaiskuvia varten. Olin nähnyt Sallan ottamia kuvia Facebookissa useamman kerran ja ne olivat aina tosi ihania, joten minulla ei ollut epäilystäkään kenelle menisimme kuvattavaksi.

Sen jälkeen Salla pyysi lapsiani malliksi portfoliotaan varten. Bea pääsi myös mallikuvauksiin Napikkaan tuotekuviin. Lapset ovat käyneet tämän jälkeen malleina niin joulukorttikuvauksien kuin kesäkuvien mainostusta varten. Olenpa itsekin käynyt mallina odotusajan kuvissa. Olemme myös Sallan kanssa useamman kerran ottaneet asukuvia toisistamme blogejamme varten.

Kun Vivia syntyi, kävi Salla ottamassa meistä perhekuvat ja vauvasta newborn-kuvat. Ne otettiin meillä kotona, jolloin pienen vauvan kanssa ei tarvinnut lähteä minnekään. Ja kuvista tuli aivan ihania. Myös Vivian puolivuotiskuvat on otettu Sallan luona.

Olemme siis olleet niin maksavana asiakkaana kuin malleina Sallan kuvissa lukemattomia kertoja. Kuvat ovat aina ihania ja Salla saa jotenkin aina tuotua kaikista ne parhaat piirteet kuvissa esiin.

Salla ottaa kuvia Kuopion lähialueilla ja hänen studionsa sijaitsee Kuopion lähikunnassa Siilinjärvellä. Sinne ajaa Kuopiosta alle puolessa tunnissa. Myös linja-autolla pääsee Kuopiosta sinne näppärästi.

Viimeisimmissä kuvissa kävimme Vivian kanssa, kun Salla näki Instagramissani videon Viviasta yksisarvisasu päällään ja sai inspiraation. Ja näistä kuvista tuli niin ihania, että en kestä!

Kaikki kuvat Salla/ Bella Photo. 

Meidän taapero ei ole mitenkään paikallaan pysyvää sorttia ja silti Salla saa hänestä aina ihan mahtavia kuvia. Hänellä on myös joku maaginen taito saada lapset katsomaan kameraan juuri oikealla hetkellä.

Meillä on kotona taulukollaasiseinä, joka on täytetty melkein kokonaan Sallan ottamilla kuvilla. Nyt odottelen postissa valokuvapaperia, että pääsen tulostamaan jonkun näistäkin ihanuuksista seinälle.

Lisää Sallan ottamia kuvia voi käydä ihastelemassa Instagramista @bellaphoto.fi. Sieltä näkee myös Vivian upean newborn-kuvan.

Minulla onkin nyt mahdollisuus jakaa teille alekoodi lapsikuvauksiin! Koodilla ”susanna20” saatte -20% lapsikuvauksista 14.3.2019 asti. Koodi toimii niin nettivarauspalvelussa kuin soittamalla Sallalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *