Hae
Colour Outside the Lines

Ugly Sweater-pikkujoulut

Meillä oli viikonloppuna juhlat, joissa juhlittiin samalla sekä pikkujouluja että J:n tulevia synttäreitä. Teemana oli ugly sweater. Oon halunnu pitää ugly sweater-juhlat jo pitkään. Viime vuosina on noita rumia villapaitoja alkanut tulla myyntiin aina joulun alla ja aina oon ehdottanu tuota teemaa pikkujouluihin, mutta jostain syystä kukaan muu ei tykkää paidoista niin paljon kuin minä. Voisin pitää muiden mielestä rumia villapaitoja ihan normaalistikin.
Nyt en löytänyt kaupasta mieleistä paitaa, joten pyysin äitiä apuun ja äiti löysikin itse nuorena tekemänsä villapaidan, johon leikkasimme joulukankaasta kuvia ja jotka J:n sisko ennen juhlia ompeli paikalleen.
Tarjottiin juhlissa muun muassa Lissun koristelemia joulupipareita, pizzaa ja muita herkkuja. Booli meillä oli alkoholitonta ja alkoholijuomat oli erikseen.
Oli tosi kiva irtiotto arjesta. Kiitos mummille ja ukille lasten hoidosta ja vieraille juhlista! Ensi vuonna sitten pikkujoulut jollain muulla teemalla.

Mitä mieltä sinä olet rumista villapaidoista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.