Hae
Colour Outside the Lines

Millaiset mekot kaasoille?

*Sisältää mainoslinkkejä

Koska hääsuunnitelmat alkavat olemaan aika hyvällä mallilla, olen edennyt siihen pisteeseen, että voin haaveilla kaasojen mekoista. Meidän häissä on kolme kaasoa ja he kaikki on ihania, omanlaisiaan persoonia. Sen takia en ehkä haluaisi pukea heitä kaikkia samanlaisiin mekkoihin vaan jotenkin tuoda sitä heidän omaa persoonaansa myös esille. 

Tottakai, koska ne on mun häät, niin mun ihanat kaasot on sitä mieltä, että he pukeutuvat vaikka jätesäkkeihin, jos pyydän. Ja koska oon katsonut leffan 27 dresses liian monta kertaa, tiedän, että kaason mekkoja voi olla myös ihan kamalia eikä niitä tule sitten enää ikinä käytettyä uudelleen. 

Mä oon kerran ollut kaasona itse ja silloin morsian antoi meille vapaat kädet mekkojen hankintaan. Ainut vaatimus oli oikea väri. Toisaalta se oli vapauttavaa, mutta sitten taas toisaalta ihan hirvittävän hankalaa, koska mulla oli tietty mielikuva millaisen mekon haluan päälleni enkä mistään löytänyt sitä mielikuvaa vastaavaa mekkoa. Hauaisinkin siis vapauttaa omat kaasoni tästä pulmasta ja ostaa heille mekot valmiiksi, tottakai niin, että mietitään yhdessä millaiset ostetaan. 

 

 
Olen miettinyt värimaailmaa pitkään. Mulla oli valmiina vedenvihreät mekot, jotka ostin jo joskus ihan häiden suunnittelun alkuvaiheessa, mutta ne eivät miellyttäneet enää omaa silmää. Toisaalta eivät ne olleet kenenkään päälle oikein hyvin istuvatkaan enää näin monen vuoden jälkeen, joten myin ne pois. 
 
Olen katsellut paljon tummia mekkoja. Ainut vaatimus, jonka olen pitänyt koko ajan, on mekon pituus. Haluan kaasoille pitkät mekot, koska jotenkin se vain tuntuu parhaalta. Tummat mekot ovat kyllä kauniita, mutta jotenkin en ehkä kaikille kolmelle halua tummaa mekkoa. 
 
Siksi olenkin alkanut miettiä, että yhdellä voisi olla hieman tummempi mekko ja toisilla taas hieman eri väriset. Tummansininen ja viininpunainen miellyttävät tällä hetkellä silmää ehkä eniten vaikka ne eivät oikein edes ole meidän häidemme teemavärejä. Ne kuitenkin sopisivat väreihin hyvin. 
 
 
 
Meidän häiden teemahan on Pieni Merenneito ja nauroinkin eilen kaasoilleni, että entäs jos puetaan heidät violettiin, keltasiniseen ja punaiseen niin he ovat kuin Ursula, Pärsky ja Sebastian. Ihan näin ilmeistä valintaa en mekkoihin kuitenkaan haluaisi ja nuo värivalinnat, jotka tekisin ostaessani mekot kaasoille ehkä hieman taistelisivat kuvissa kaikkea vastaan. 

Onneksi mekkojen ostamisen kanssa ei ole vielä mitään kiirettä, koska häihin on vielä yli vuosi aikaa. En ole sitä paitsi ostanut vielä omaakaan mekkoani. Taidetaan ostaa mulle mekko ensin ja sitten miettiä, että mekot kaasoille on edes jotenkin siihen sopivia. 
 

Millaiset mekot sun kaasoilla oli tai tulisi olemaan? 

 

LUE MYÖS: 

MIKSI SUUNNITTELEN HÄITÄMME PIENI MERENNEITO-TEEMALLA? 

HÄÄPAIKKA VARATTU, HÄÄSUUNNITTELU VOI ALKAA

HÄÄKUSTANNUKSET, JOIHIN ET OLE EHKÄ OSANNUT VARAUTUA

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.