Hae
Colour Outside the Lines

Ensimmäinen vuosi Vaikuttajamedian bloggaajana

Tänään minulla tulee täyteen ensimmäinen vuosi Vaikuttajamedian bloggaajana.

Blogini on ollut olemassa jo yli kymmenen vuotta, mutta julkisesti olen siitä ihmisille puhunut vasta kuusi vuotta. Aluksi kirjoitin sitä henkilökohtaisena päiväkirjana eikä sitä lukenut kukaan muu.

Pikkuhiljaa aloin uskaltautua kertomaan blogista muutamille ihmisille ja sain heiltä hyvää palautetta. Silloin blogit olivat vielä aika uusi juttu, joten ehkä itsekin sen takia vierastin asiasta muille kertomista.

Viviaa odottaessani uskaltauduin hakemaan Vauva-lehden blogiyhteisöön. Viihdyin siellä pari vuotta, jonka jälkeen vaihdoin blogiyhteisöä Kaksplussalle. Missään vaiheessa lukijoita ei ollut niin paljon, että olisin päässyt sopimusbloggaajaksi.

Vaihdoin Kaksplussalta parin vuoden jälkeen itsenäiseksi bloggaajaksi, mutta aika pian aloin kaipaamaan sitä yhteisöllisyyttä, joita blogiyhteisöt ja portaalit tarjoavat. Ei ole mitään niin ihanaa kuin se tuki, jota muilta bloggaajilta saa.

Kävin vuoden 2020 keväällä Vaikuttajamedian Intensiivikurssin, joka kesti viisi kuukautta. Sinä aikana Vaikuttajamedia tuli niin tutuksi, että se alkoi tuntua oikein sopivalta blogikodilta. Ajattelin ensin kuitenkin, ettei minun pientä blogiani kuitenkaan hyväksyttäisi joukkoon. En siis heti uskaltanut kysyä olisiko blogin muutto Vaikuttajamedialle mahdollista.

Intensiivikurssin loppua kohden aloin kuitenkin saada enemmän itseluottamusta tekemiseeni ja kysyin asiasta. Minut ja blogini otettiin avosylin vastaan.

Ensimmäinen postaukseni Vaikuttajamedialla ilmestyi tasan vuosi sitten.

Ensimmäinen vuosi Vaikuttajamedian bloggaajana on ollut todella opettavainen ja antoisa. Olen huomannut, että osaan tuottaa laadukasta sisältöä, jota ihmiset oikeasti tulevat lukemaan ja joka kiinnostaa lukijoita.

Olen saanut uusia ystäviä tai ainakin blogituttuja. Vuoden aikana olen kirjoittanut enemmän ja vähemmän, mutta viimeisen kevään aikana olen oikeasti alkanut uskoa vielä enemmän omaan tekemiseeni. Olen löytänyt ihan uudenlaisen inspiraation ja esimerkiksi huhtikuun ja toukokuun aikana julkaisin postauksia joka ikinen päivä, välillä jopa useamman kerran päivässä.

En usko, että olisin löytänyt tälläista uskoa omaan tekemiseeni missään muualla. Vaikuttajamedialla kaikki bloggaajat kannustavat ihanasti toisiaan koko ajan ja vaikka kaikki asumme ihan eri puolilla Suomea, olemme silti hyvin tiivis yhteisö.

Toivotaan, että pian pääsisimme taas tapaamaan ihan kasvotusten.

Ensimmäinen vuosi Vaikuttajamedian bloggaajana on nyt ohi ja toivon, että blogillani on vielä monia vuosia tai jopa vuosikymmeniä edessä. Blogista on tullut itselleni niin rakas harrastus, joka voi jopa mahdollisesti kasvaa työksi, että en halua luopua siitä vielä aikoihin -jos koskaan.

mitä kautta sinä löysit blogiini? 

 

LUE MYÖS: 

BLOGGAAJA ESITTÄYTYY

KUKA MINÄ OLEN? ELI ESITTELY MINUSTA

ONNEA ON OLLA VAIKUTTAJAMEDIAN BLOGGAAJA

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.