Hae
Colour Outside the Lines

Mitä minulle oikeasti kuuluu juuri nyt?

Koska edellisestä kunnon tekstistä on taas tovi, päätin raottaa ajatusmaailmaani ja elämänmenoani mitä kuuluu-kyselyllä. Alunperin tämän postauksen kysymykset tulivat vastaan big mamas home-blogin Jennillä ja kopioin ne siis häneltä.

Mitä oikeasti kuuluu?

Väsyttää. Tiedän jankanneeni väsymystäni ehkä jo kyllästymiseen saakka, mutta sanon sen taas. Olen aivan uupunut.

Lapset nukkuvat nykyään kaikki ihan hyvin. Vivia herää muutaman kerran yössä, mutta itse en siihen edes välttämättä herää vaan Jani käy hänet aina hyssyttelemässä takaisin uneen. Unenlaatuni on kuitenkin aivan surkeaa. 
Minähän sain tähän jo lääkityksenkin, mutta se vetää minut aamuisin aivan lamaantuneeksi niin en ole sitä hetkeen syönyt aikaisten aamujen takia. Täytyy aloittaa siis lääkitys taas uudelleen, että saisi myös levättyä eikä vain nukuttua. 
Muuten kuuluu hyvää! Meillä oli kiva pääsiäinen ja vappu. Vietimme ne vanhempieni kanssa syöden hyvin. Jos et vielä seuraa minua Instagramissa niin kannattaa ottaa heti seurantaan! Siellä jaan varsinkin storien puolella joka päivä meidän elämää. Vaikka blogi hiljenisi aina hetkeksi, ei Insta yleensä ikinä ole hiljaa.

Mitä tapahtuu työrintamalla? 

Niin sanottuja oikeita töitä en ole löytänyt kesäksi, joten me ollaan lasten kanssa kotona. Jani löysi mahtavan työpaikan, joten ihan ei tarvitse minimirahallakaan kituuttaa. 

Blogiin on tulossa huippuja postauksia ja nyt minulla on taas uutta intoa ja aikaa kirjoittaa niitä niin paljon kuin sielu sietää. Huomenna olen menossa Helsinkiin ihanalle lounaalle Kämpiin blogin tiimoilta. Vähän jänskättää, kun en tiedä ketään tuttuja ketä olisi sinne tulossa, mutta bloggaaminen on siitä kiva laji, että tapahtumissa pääsee aina tutustumaan uusiin kasvoihin. Tätä kautta voi myös saada uusia ystäviä. 
Blogille on tulossa myös oma Youtube-kanava lähiaikoina! Ilmoitan siitä kyllä sitten täällä ja Instagramissa, kun saadaan ensimmäinen video ulos. Itselläni oli liian tehoton kone videoiden editoimista varten, mutta onneksi Janilla on huippu uusi tietokone ja pääsen sillä editointihommiin.

Parisuhde / Perhe / Ystävät?

Meidän parisuhde kestää ihan mitä vaan, se on tullut todistettua tässä viimeisten vuosien aikana. Me selvittiin yhdessä kohdunulkoisesta, johon melkein kuolin, vain muutama kuukausi seurustelun aloittamisen jälkeen ja se ehkä hitsasikin meidät yhteen tiiviiksi paketiksi. Meillä on vahva usko toisiimme ja tiedämme toisen tukevan joka tilanteessa, joten voimme rauhallisin mielin uskoa tulevaisuuteen yhdessä. On muuten aika mahtava fiilis, kun tietää löytäneensä sen oikean! 

Perhe voi hyvin. Alkuun olimme ehkä vähän kuin kaksi perhettä yhdessä taloudessa, mutta Vivian syntymä teki meistä yhden kokonaisen perheen, jossa kaikilla perheenjäsenillä on se yksi ja sama verisukulainen. Vivia sitoi meidät oikeaksi perheeksi. Meillä on kivaa yhdessä ja tykkäämme oikeasti toistemme seurasta. Kesältä odotankin huippujuttuja, kun pääsemme koko perheellä iltaisin ja viikonloppuisin puuhailemaan kesäjuttuja. 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Henkilön Susanna Kuohula (@colouroutsidethelinesblogi) jakama julkaisu Huhti 24, 2019 kello 1.36 PDT

Ystäviä näen liian harvoin ja se on omasta aktiivisuudestani kiinni. Olen niin rättipoikkiväsynyt suurimman osan ajasta, että en millään jaksa olla hyvä ystävä. Anteeksi siis kaikki ystävät, jotka luette tätä. Viikonloppuna päästään juhlimaan yhden ystävän syntymäpäiviä (ja ehkä samalla vähän minun kuukauden takaisia synttäreitäni). Ja odotan myös innolla kuukauden päästä olevaa Backstreet Boysin konserttia, johon menemme ystäväporukalla! 

Matkat?

Äsken mainitsemani konserttimatka on tulossa kesäkuussa ja heinäkuun lopulla menemme Melissan kanssa kaksin Ed Sheeranin konserttiin. Sen kanssa meinasi tulla itku, kun ei saatu lippuja ekaan konserttiin, mutta onneksi tuli lisäkonsertti ja saimme liput ostettua. 
Muita matkoja ei nyt ole suunnitteilla. Kesällä olisi kiva käyttää Viviaa Muumimaailmassa, koska hän rakastaa muumeja tällä hetkellä yli kaiken. Sen retken saatan kuitenkin ajoittaa niin, että Bea on mummilassa, koska luulen, ettei syksyn tulevaa ekaluokkalaista enää kiinnosta Muumimaailmassa oikein käydä. 
Saatamme ehkä lasten kanssa myös käydä Särkänniemessä, kun serkkuja olisi sillä suunnalla tarkoitus käydä moikkaamassa. Tampereen useat museot myös kiinnostelee meitä kovasti. 

Harrastukset / Hyvinvointi?

Minulla ei ole pitkään aikaan ollut mitään harrastusta bloggaamisen lisäksi. Olemme Melissan kanssa odotelleet kevätilmoja, että pääsemme lenkkeilemään yhdessä. Kummallakaan kun ei ole varusteita oikein kylmälle säälle. 
Olen myös nähnyt ihan älyttömän monella Instagramin storeissa lasten kanssa joogaamista ja olenkin miettinyt, että voisimmehan me lasten kanssa testailla sellaista. Se olisi varmaan laji, josta kaikki tykkäisivät. Harrastin joskus nuorempana joogaa ja olihan se hauskaa. 
Väsymyksen takia kokonaisvaltainen hyvinvointi on aika kortilla, mutta olen varma, että aurinko ja kesä tuo tähän muutosta. Olen jo muokannut ruokavaliotani parempaan suuntaan pienin askelin ja jonkinlainen dieetti olisi nyt hakusessa, koska viime vuosien aikana keräämäni ylipaino ei millään lailla ainakaan nosta sitä hyvinvointitasoa. 

Inspiroi eniten/vähiten? 

Tällä hetkellä minua inspiroi ihan huimasti tuo ulkona kukkaan puhkeava luonto. Joka paikka alkaa näyttää niin kauniilta. Toisaalta se myös inspiroi vähiten, koska olen niin allerginen, että joinain päivinä ei tekisi mieli edes astua ulos ovesta. Eli nautin myös näistä sadepäivistä, kun ilmaa on helpompi hengittää. 

Instagramissa minua inspiroi eniten tällä hetkellä havaijilainen äiti Sena Nelson. jonka Instagram on täynnä toinen toistaan kauniimpia kuvia ja storien puolella tulee esiin aitous ja Havaijin ihana luonto.

Mitä syön / Katson / Luen?

Olen jättänyt tietoisesti ruokavaliostani viljat pois, koska jostain syystä vatsani ei niitä enää kestä. Vaiva alkoi Vivian raskausaikana ja Viviallahan todettiin suolistoperäinen vilja-allergia viime vuonna. Voiko olla mahdollista, että allergia on puhjennut meille molemmille yhtä aikaa? Vatsani kuitenkin on paljon parempi ilman viljaa, joten olen sitten syömättä. Nykyään on onneksi niin paljon tarjolla kaikkea vaihtoehtoista, että ruoanlaittaminenkin on ihan helppoa. Jani paistoi meille eilen jopa omat munkit meille sopivista jauhoista. 

Tällä hetkellä minun ja Melissan tämän hetken ehdoton suosikki on This Is Us, joka tulee Livillä torstaisin yhdeksältä ja jonka voi katsoa Ruudusta jälkikäteen. Ihana sarja, joka itkettää joka ikisellä jaksollaan. 
Janin kanssa jännäämme Game of Thronesin vikaa kautta joka maanantaiaamu. Enää kolme jaksoa jäljellä, ihan hullua. Käytiin myös maanantaina katsomassa Avengers Endgame ja huh, mikä kokemus. Siis ihan huikea elokuva, mutta varautukaa nenäliinoin. Sen enempää en siitä sano. 
Yksin olen katsonut viime aikoina Netflixistä Full Housea ja Dynastiaa. Iloitsin myös Remppa vai muutto-sarjan uusista jaksoista. 
Olen ollut tosi huono lukemaan mitään viime aikoina, mutta minut yllätti iloisesti arvostelukappaleena saamani Camilla Läckbergin Kultahäkki. Kirjoitan siitä vielä erillisen postauksen, mutta suosittelen kyllä lukemaan.

Mitä odotan?

Tällä hetkellä odotan kuin kuuta nousevaa päivää, jolloin siitepölyä, katupölyä ja kaikkea muuta allergisoivaa ei ole enää noin paljon ulkona. Alkaa olla jo vaikea hengittää. 
Odotan jännityksellä myös huomista lounasta, kesä- ja heinäkuun konsertteja ja lämpimiä kesäpäiviä.

Mitä sinulle oikeasti kuuluu juuri nyt?  

Yksi kommentti

  1. Anna Ferrante kirjoitti:

    Hauska idea tämä kysymys-vastaus -postaus! Muuten minäkin olen huomenna tulossa blogilounaalle ja jännityksellä myös minä sitä odotan, on niin mielenkiintoinen vieras tiedossa!

    Anna / Mustikkapasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.