Hae
Colour Outside the Lines

Sadepäivän asu ja puhetta ulkovaatteista

*Sisältää mainoslinkkejä

Tänään esittelyssä sadepäivän asu parin päivän takaa.

Mä meinasin jo pakata mun paksut neuleet ja sukkahousut kesäksi jonnekin kaapin perälle, mutta sitten muistin, että asun Suomessa ja täällä sää vaihtelee kesälläkin. Niille tuli siis heti käyttöä.

Sää on ollut Kuopiossa koko viikon aika kolea. Täällä on satanut vettä ja ollut tosi kylmä. Tiistaina kaivoin kevyttoppatakin aamulla käyttöön, kun tuntui niin inhottavan kylmältä se ilma.

Mä oon omistanut kumisaappaat koko aikuisikäni, tosin nyt ne alkaa vedellä viimeisiään ja niissä kastuu varpaat. Uudet on siis ostoslistalla!

En kuitenkaan ikinä raaski satsata itseeni niin paljon rahaa, että ostaisin esimerkiksi uusia, säänmukaisia ulkovaatteita. Sadetakin ostin kuitenkin viime syksynä, kun se tuli vastaan edullisesti Stadium Outletissa. Näitä näytti olevan siellä useissa väreissä tänäkin keväänä.

Ihastuin takissa sen malliin ja varsinkin tuohon herkulliseen vaaleanpunaiseen väriin. Mulla on tästä takista koko M eli nämä on aika reilua mitoitusta. Hihat on tosi pitkät ja käännänkin niitä aina. Takissa tosin on hihojen kiristystä varten nepparit, joilla hihat saa myös vähän helpommin pysymään ylhäällä.

Tämä on palvellut hyvin viime syksynä ja tänä keväänä. Suomen talvikin kun on niin arvaamaton niin luulen tälle tulevan vielä monesti käyttöä.

sadepäivän asu

Nyt mulla on etsinnässä itselleni kesäksi lenkkarit ja joku kevyt takki. Esimerkiksi farkkutakki olisi kiva, koska se menisi tosi monessa tilanteessa. Kauppaan lähtiessä se sopisi yhteen vaikka juoksuhousujenkin kanssa ja jos innostuisin lähtemään vaikka terassille ystävien kanssa, voisi farkkutakin yhdistää mekkoon.

Uudet lenkkarit on pakko löytää jostain, koska edelliset jouduin heittämääm viime kesänä roskiin, kun ne hajosivat. Näissäkin kuvissa näkyvät tennarit alkavat jo vedellä viimeisiään. Tämmöstä se on, kun ostaa aina vaan lapsille sitä mitä he tarvitsevat ja ajattelee vaan itse pärjäävänsä sillä mitä jo omistaa vaikka ei oikeasti omistaisi edes säänmukaisia ulkovaatteita.

Mun on myös oikeasti usein vaikea löytää hyvin istuvia ulkovaatteita, koska oon tosi lyhyt, 155cm, enkä ole normaalipainoinen. Se turhauttaa ja en sitten edes jaksa lähteä sovittelemaan.

sadetakki: stadium outlet (*SAMANTYYLINEN)

neule: Lindex (*SAMANTYYLINEN)

hame: luppaset (*SAMANTYYLINEN)

sukkahousut: Lidl (*SAMANTYYLISET)

kengät: skopunkten (*SAMANTYYLISET)

laukku: marimekko outlet

 

sadepäivän asu

Löysin tämän ihanan Lindexin neuleen viime talvena alerekistä kympillä ja rakastan tätä! Tämä on mukava päällä ja hauskan näköinen.

Alkuun vähän vierastin tuota aika tiukkaa, pyöreää kaula-aukkoa. Minulta on se poistettu kilpirauhanen ja aika moni tuon mallinen pääntie hankaa sitä leikkausarpea. Nyt olen kuitenkin jo tottunut tähän kaula-aukkoonkin.

Toivottavasti viikonloppuna on jo paremmat kelit!

MITÄ SUN SADEPÄIVÄN ASUUN KUULUU?

LUE MYÖS: 

LÖYSIN PARHAAT VINTAGEHOUSUT

HALUAN HAALARIN JA TOISEN JA KOLMANNEN…

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *