Hae
Colour Outside the Lines

B:n uusi verho

B:n huoneen sisustus on vielä tosi kesken niinkun olen tainnut täälläkin jo aiemmin mainita. Yksi sisustuselementti saatiin kuitenkin postissa lisää lauantaina.

Nimittäin verho ikkunaan. Mietittiin pitkään ja hartaasti millainen verho ostetaan, koska Lissu valitsi huoneen väriksi mintunvihreän. Voittajaksi valikoitui Vallilan Kuiske.

Verhossa on kiva kuvio ja se käy värimaailmaltaan tosi hyvin lastenhuoneeseen. B tuntui myös tykkäävän, kun halaili isiä vartin ja toisti sanaa kiitos, kun isi laittoi verhon ikkunaan. 

Tuohon seinälle pitäisi vielä keksiä jotain. Jonkinlainen kirjahylly olisi ihan toimiva ja jostain julisteesta tehdystä taulustakin olen ajatusta pyöritellyt. Ideoita otetaan vastaan! 
-S

4 kommenttia

 1. Unknown kirjoitti:

  Vallilan verhot ovat niin upeita ja ajattomia! Tuossa valitsemassanne on hienot värit. Koska käytte paljon pääkaupunkiseudulla niin suosittelen käymään Vallillan "tehtaanmyymälässä". Huhhuh, ainakin mulle se on oikea taivas!

  Oon muuten joskus tehnyt taulun että, oon pistänyt kangasta kehyksiin. Kangaskauppojen "jämäkoreista" löytyy joskus uskomattomia helmiä, joista saa kehystämällä kivan sisustuselementin 🙂

 2. Susanna kirjoitti:

  Jep, käynti siellä on ollut suunnitelmissa jo jonkin aikaa! J:llä oli pari itsetehtyä vallilan taulua, mutta ne eivät värimaailmaltaan käyneet meille.

 3. v kirjoitti:

  Moi Vieläkö verho on käytössä? Kiinnostaako myydä? Kyseistä kuosia ei ole enää saatavilla.

 4. Susanna / Colour Outside the Lines kirjoitti:

  Moikka! Ja anteeksi, etten ollut huomannut kommenttiasi. Tämä verho on valitettavasti jo löytänyt uuden kodin, kun muuttaessamme huomasin itsekin, ettei tälle löydy paria enää mistään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.