Hae
Colour Outside the Lines
Kaupallinen yhteistyö

Kuopioon avautui uusi HopLop!

Kaupallinen yhteistyö: HopLop Kuopio
Kuopioon avautui perjantaina eli loppiaisena uusi HopLop. Vanha oli jo niin nähty. Se oli pieni ja kokoonsa nähden kallis, joten emme käyneet puistossa kovin usein. Tämä uusi oli jotain aivan muuta. Sikasiisti, niin kuin kuulin yhden lapsen HopLopia kuvailevan.
Kuopion Siikarantaan on rakenteilla uusi alue, jossa on trampoliinipuistoa, laserpelikeskusta ja vaikka mitä muuta. Sinne avautui tämä uusi HopLopkin. Päätimme, että avajaiset on hyvä syy mennä katsomaan millainen uusi sisäleikkipuisto oikein on. Aamulla oli -23 pakkasta, kun pakkauduimme autoon ja ajoimme paikan päälle. Paikalla oli liikenteen ohjaajat, joita kävi hieman sääliksi kylmän ilman takia. Avajaisissa oli karkkisadetta ja muuta ohjelmaa, mutta meiltä ne meni täysin ohi, kun keskityimme olennaiseen eli leikkimiseen puistossa.
Hoplop oli rakennettu isoon halliin. Paikalla oli varmaan reilusti yli sata perhettä, kun ensimmäiset kaksikymmentä pääsivät puistoon ilmaiseksi ja seuraavat sata puoleen hintaan. Halli oli kuitenkin niin iso, että mihinkään ei tarvinnut jonottaa ja ihmismassa katosi hallin uumeniin. Hallissa leikkivien lasten määrän pystyi arvaamaan vain alhaalla parveilevista aikuisista. Pakkanen ei ollut kyllä yhtään vähentänyt paikalle saapuneiden määrää. Kassalle oli koko ajan jono, niin pääsylippukassalle kuin kahvilankin kassalle.
HopLopissa oli tulivuoren näköinen hurja liukumäki, jota sai kiivetä ylös ja laskea alas. Liukumäki alkoi todella korkealta ja siitä saikin hirveät vauhdit. Se taisi olla aika monen lapsen suosikki. Ihme kyllä meidän korkean paikan kammoinen Lissukin uskalsi siitä laskea.
Juhlahuoneita oli puolenkymmentä ja niissä oli kaikissa jonkinlainen teema. Oli diskoteemaa, merirosvoteemaa, prinsessateemaa ja taisi siellä olla myös avaruusteemaa. Kyllä tuossa HopLopissa voisi synttärit järjestää, kun hallissa olisi moneksi tunniksi tekemistä. Me olimme avajaisissa kolme tuntia ja lapset olisivat halunneet olla vielä pidempäänkin.
Pienemmille lapsille oli oma pieni alueensa, tosin en huomannut kylttiä, jossa olisi alueen ikäraja mainittu. Ainut miinuspuoli tuossa pienten lasten alueessa oli, että se oli aivan paineilmakanuuna-alueen vieressä, josta kuului tietysti kamalan kova ääni ja meillä ainakin Nipsu säikkyi ääntä aluksi. Onneksi siellä oli niin paljon tutkittavaa, että pelottavat äänet unohtuivat nopeasti.
Nipsu muuten oppi kierähtämään vatsaltaan selälleen Hoplop-reissulla!
Lissun mielestä parasta koko paikassa oli trampoliinit. Viereisessä hallissa on itseasiassa trampoliinipuisto, jossa Lissu kävi jo kerran aiemmin ja luulenpa, että ensi kerralla hän haluaa sinne, kun me muut menemme HopLopiin. Ihmeen hyvin Lissukin löysi kyllä puistosta tekemistä.
Nipsu väsähti noin tunnin puistoilun jälkeen ja onneksi olin ottanut rintarepun niin sain hänet helposti nukkumaan. Puistossa oli penkkejä ja nojatuoleja sekä sohvia joka puolella odotteleville aikuisille. Ilmastointi oli aika kovalla ja olisin kaivannut huopaa, mutta eihän minulla sellaista mukana ollut. Poislähtiessä kuitenkin huomasin, että huopia olisi ollutkin yhdellä sohva-alueista. Hyvin oli siis ajateltu meitä vanhempiakin.
Avajaisissa oli mukana myös maskotteja. Näimme ainakin apinan, tiikerin, karhun ja leopardin. Parasta näissä maskoteissa oli, että ne leikkivät lasten kanssa ihan täysillä. Apina pelasi sählyä ja leopardi kävi pomppimassa trampoliinilla. Tiikeri kävi pyytämässä B:tä mukaan autoajelullekin. Maskotit olivat mahtava lisä, jonka lapset varmasti muistavat pitkään!
B:n mielestä parasta oli ihan kaikki! Puistossa oli niin paljon kaikkea kiipelyradoista mekaanisiin poneihin, ettei hän osannut eritellä vain yhtä kivaa asiaa. J:n mielestä taisi olla parasta, kun pelit toimivat avajaisissa ilman poletteja ja he pääsivät Lissun kanssa pelaamaan ilmakiekkoa niin paljon kuin sielu sieti.
Ollaan siis varmasti menossa uudelleenkin tuonne HopLopiin, oli sen verran hyvä paikka. Ja varsinkin juuri tuollaisella huonolla ilmalla mikä olisikaan parempaa kuin viettää päivä leikkien hallin seinien suojassa.

Tykkäättekö te käydä HopLopissa?

*sisäänpääsy saatu bloginäkyvyyttä vastaan. 
Kaupallinen yhteistyö: HopLop Kuopio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.