Hae
Colour Outside the Lines

Viikkokatsaus 18/15

Maanantaina saatiin uudet kesätyöpaidat. Onneksi tänä vuonna niissä ei oo mitään kamalia iskulauseita. Tuleepahan vähemmän ihania kommentteja asiakkailta. Olin myös ekaa kertaa töissä sykemittarin kanssa. Ihan kivastihan noi kalorit siellä kuluu. Ei oo ihmekään, että on työpäivän jälkeen aina nälkä. 
Farkut Vero Moda, toppi H&M,
huppari kirpparilta,
tennarit Converse
                               
Tiistaina käytiin B:n kanssa nauttimassa kivasta säästä ulkona, kun oltiin kahdestaan kotona. Illalla Lissun kanssa maalattiin vesiväreillä. 

Keskiviikkona täytin töissä ilmapalloja. Oli kyl ihan kivaa hommaa vaikkakin kävi aika pahasti selkään. Mutta oli ainakin vaihtelua normaaliin työnkuvaan.

                                   
Torstaina käytiin töiden jälkeen seurakunnan vappupippaloissa ja tietysti pukeuduttiin asianmukaisiin asuihin. 

Perjantaina järjestettiin brunssi ja syötiin kaikkea hyvää. J paistoi munkkejakin. Käytiin myös tivolissa ja katsottiin jääkiekkoa. Siitä enemmän täällä ja täällä

                                    

Lauantaina siivottiin kellaria monta tuntia. Ei siitä kyllä kovin siisti vieläkään tullut. Kun osaisi hävittää tavaraa niin olisi tosi taitava. 

                      

Sunnuntaina käytiin mökillä sillä aikaa, kun Lissu kävi kaverin kanssa leffassa. B tykästyi kiikareihin ja katseli niillä järvellä uivia sorsia. Mietin myös lempileluja lapsuudesta täällä.  


                             

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.