Hae
Colour Outside the Lines

Jouluinspiraatiota etsimässä

Minä rakastan joulua yli kaiken, jonka olen varmaan maininnut blogissakin muutaman kerran. Joulu on vaan niin maagista aikaa ja etsinkin yleensä jouluinpiraatiota lehdistä ja muista blogeista. Suurin inspiraation lähde on kuitenkin lähiaikoina ollut Pinterest. Pinterestistä löytyy kaikkea resepteistä askarteluohjeisiin ja sisustusvinkeistä pukeutumistrendeihin. Tämän takia minun Pinterest lauloi joulujuttuja jo joskus kesällä. Pinterestiä on niin helppo käyttää ja kaiken haluamansa saa helposti talteen omiin kansioihin. Yleensä Pinterest myös osaa ehdottaa asioita, joista oikeasti pidän.
Pinterestistä olenkin bongannut muutaman jutun tätä joulukalenteria varten. Ne ovat tulossa tässä muutaman viikon sisään. Jos joku vielä miettii esimerkiksi joulukortteihin ideoita, kannattaa käydö kurkkaamassa Pinterest.
Tultiin tänään viikonloppureissulle moikkaa J:n sukulaisia ja kavereita. Ollaan anoppilassa yötä ja täällä oli meitä odottamassa joulutorttuja, jotka anoppi oli leiponut ennen kuin lähti mökkeilemään. Se toi kivasti hymyn huulille ja joulufiiliksen. Ja onpahan minulla jotain herkuteltavaa, kun J lähti kaverilleen saunomaan ja pelaamaan, joten jäin tyttöjen kanssa tänne tyhjään kämppään. Kun nyt yrittää tässä saada tämän pienimmän nukkumaan niin voisi vaikka samalla katsoa uudelleen alusta tuon uuden ja ihanan Gilmoren tytöt -Vuosi elämää, joka tuli Netflixiin viikko sitten.

Onko kukaan muu etsinyt jo jouluinspiraatiota Pinterestistä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.