Hae
Colour Outside the Lines

Arctic Circle

Yksi meidän automatkan pysähdyspaikoista oli Joulupukin pajakylä Napapiirillä. Pysähdyttiin siinä vain ja ainoastaan, koska haluttiin tavata Joulupukki. Me ei siis käyty matkamuistomyymälöissä tai edes Joulupukin pääpostissa. 
Tytöt oli molemmat innoissaan, koska olimme puhuneet autossa Joulupukista ja siitä, että Joulupukin koti on Lapissa. B ei koskaan ollut Lapissa aiemmin käynyt, joten oli kamalasti kaikkea uutta nähtävää ja ihmeteltävää. Ja kieltämättä äiti taisi olla jouluihmisenä eniten innoissaan. 

Paikka oli täynnä pelkkiä japanilaisia. En tainnut nähdä yhtään suomalaista koko alueella lukuunottamatta työntekijöitä. 

Joulupukin luota ei ole yhtään kuvaa, koska siellä valokuvaaminen oli kielletty. Käytiin kyllä jutustelemassa Joulupukin kanssa ja otettiin kuviakin, mutta yksi kuva olisi maksanut 30 euroa!! Jätimme siis kuvan suosiolla ostamatta. 

Tämä oli myös J:n ensimmäinen kerta näillä korkeuksilla. Pajakylässä kulkee hauskasti maassa raja, jossa napapiirin ylittää. 

2 kommenttia

  1. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Se kuva tais olla melkeen yhtä törkeen hintainen jo reilu 10v sitten. Mulla tosin on pukista kuva 😀 mut en oo ite siinä vieressä. Räpsäsin sen sieltä ylätasanteelta 😀

  2. Susanna kirjoitti:

    Ite oon käyny kans siellä pari kertaa kuvassa ja on ostettukin se, mutta joku muu on aina maksanu:D

    Nykyään se pukki on siellä seinän takana piilossa, ettei vahingossakaan pääse ottamaan itse kuvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.