Hae
Colour Outside the Lines

Toteutuiko mun Pinterest-listan haaveet?

Olin joskus aikoja sitten tehnyt Pinterest-listan haaveista, joiden haluan toteutuvan ennen kuin täytän 35 vuotta. No, oon nyt 36-vuotias eli tarkasteltaisko sitä listaa vähän tarkemmin ja mietittäisiin moniko asia oikeasti toteutui?

Pinterest on muuten oiva paikka, jos hakee inspiraatiota mihin vaan asiaan. Mä itse selaan Pinterestiä päivittäin ja tykkään tallentaa siellä varsinkin reseptejä. Jos haluat seurata mun Pinterestiä, onnistuu se tästä linkistä!

Haaveet, joiden halusin toteutuvan ennen mun 35-vuotissyntymäpäivää

Nuku lasi-iglussa ja näe revontulia

En nukkunut. Kävin Lapissakin uudestaan vasta tänä kesänä, jolloin olin jo 36-vuotias. Edellisen kerran olin käynyt 29-vuotiaana vaikka mun vanhemmat omistaa mökin Lapissa. Sinne on vaan tosi pitkä matka pienten lasten kanssa ja lomailu kuluttaa paljon rahaa, jota meillä ei opiskelijoina ollut.

Kasvata lapset Harry Potterin parissa

Tämän sentään oon tehnyt! 17-vuotias ei oikein oo koskaan innostunut Potterista tai ylipäänsä fantasiasta, mutta 10-vuotias on lukenut itse kaikki Potterit ja tykkää niistä. Myös 6-vuotiasta kiinnostaa kovasti, mutta odotellaan vielä muutama vuosi ennen kuin aletaan lukea näitä yhdessä.

Toivon myös, että meillä on jossain vaiheessa tulevaisuudessa varaa lähteä lasten kanssa Harry Potter-studiokierrokselle Lontooseen. Se olisi mahtavaa!

Kasvata hiukset pitkiksi

No, kasvatan yli olkapäiden tänä kesänä ja se oli mulle iso juttu, kun yleensä aina kyllästyn ja napsaisen hiukset lyhyeksi. Tätä pidemmäksi en varmaan jaksaisikaan niitä kasvattaa. 35-vuotiaana mulla kuitenkin oli vielä polkkatukka.

Reppureissaa Euroopan halki

Tämän haaveen olisin halunnut toteuttaa meidän teinin kanssa, kun hän pääsi ripille. Olin suunnittelut, että lähdettäisiin rippilahjaksi interreilaamaan, mutta tuli korona ja ei meillä olisi ollut kyllä reissuun varaakaan. Ehkä mennään kaksin sitten, kun hän on jo aikuinen.

Mä siis haaveilen yli kaiken interrail-reissusta, jonka reittisuunnitteluun olisi ollut inspiraationa Disney-elokuvat. Eli haluaisin vierailla paikoissa, jotka on inspiroineet kuvittajia kuten Neuschwansteinin linna Saksan Alpeilla, josta on otettu mallia Prinsessa Ruususen linnaan tai Kaunottaren ja Hirviön kylää inspiroineissa Ranskan pikkukylissä nimeltä Riquewihr ja Ribeauville. Voisin oikeastaan tehdä näistä kohteista kokonaan oman postauksen, koska mä oon tutkinut asiaa joskus enemmänkin.

Takki: Lindex
Mekko: Cubus
Housut: H&M
Toppi: New Yorker
Laukku: H&M
Korvakorut: H&M
Pinnit: Normal
Kengät: Skopunkten
Aurinkolasit: Specsavers

Mun Pinterest-listan haaveet ei siis toteutuneet oikein mikään, mut ei se haittaa yhtään. Nimittäin voin edelleen jatkaa niistä haaveilua ja tehdä niitä myöhemminkin. Ja mikä parasta, voin jatkaa mun Pinterest-listan kasvattamista uusilla haaveilla.

Tykkäätkö sä käyttää Pinterestiä?

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMIIN @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS:

Kaikki nuoruuteni lempisarjat ja mistä ne näkee nyt?

Aina pitää olla vähän kasvunvaraa -kaikessa

Sarjat, joita toivoisin tulevan suoratoistoihin

Yksi kommentti

  1. petra kirjoitti:

    Haha, en oikein oo päässyt mukaan pinterestin ihmeellisen maailmaan. 😀 Mutta joo tee postaus noista Disney elokuvien paikoista! Alkoi heti kiinnostaa 😀 Ihanaa kun on unelmia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *