Hae
Colour Outside the Lines

Äiti kameran edessä

Kävin mallin hommissa ihanalla Sallalla yhtenä talvisena iltapäivänä ennen joulua. Salla halusi kokeilla talvisia potretteja ja otimmekin puolin ja toisin kuvia. Kuulemma minunkin ottamistani kuvista tuli muutama ihan käyttökelpoinen, ihme kyllä. Sallan ottamat kuvat onnistuvat aina ja tällaisesta väsyneestä mammastakin saa kivoja kuvia. Itse olen ainakin näihin tyytyväinen.

Näiden ottamisen jälkeen onkin tullut vähän ikävä asukuvien ottamista ja varsinkin sitä ajatustuota mitä ne asut vaativat. Ehkä tänä vuonna otankin enemmän asukuvia. Ensin täytyy käydä Sallan opissa, että osaan käyttää uutta kameraani. Siinähän samalla saa otettua muutaman asukuvan.

Takki H&M, neule ja housut Cubus, kengät K-Citymarket, kaulakoru (imetyskoru) Tovi
Olen käynyt Sallan kuvausmallina ennenkin. Masukuvia raskausajalta voit katsoa täältä. Tuo masukuvausten teksti on itseasiassa yksi blogini luetuimpia tekstejä.

Haluaisitko nähdä asukuvia blogissani?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.