Hae
Colour Outside the Lines

Q&A-vastaukset, osa 1

Missä kaupungissa voisit kuvitella asuvasi, jos et asuisi Kuopiossa?
Voisin muuttaa Tampereelle. Siitä on lyhyt matka pääkaupunkiseudulla järjestettäviin tapahtumiin ja pidän kaupungista. En kuitenkaan koskaan ole tuntenut vetoa pois Kuopiosta. Jos olisi pakko muuttaa Suomen sisällä, valitsisin Tampereen. 
Oletko koskaan käynyt Lapissa?
Vanhemmillani on kesämökki Lapissa, joten olen viettänyt kaikki lapsuuteni pääsiäiset Lapissa. Näin aikuisena on ollut vaikea saada vapaata Lapin reissulle, joka vaatii aika paljon aikaa, kun Kuopiosta lähtee, joten en ihan niin usein siellä ole käynyt. Ehkä ensi talvena menemme taas Saariselälle laskettelemaan. 
Lappiin on pitkä matka, mutta onneksi meillä oli ukki ja Jani kuskeina viimeksi niin saimme tyttöjen kanssa torkkua.
Lappiin on pitkä matka, mutta onneksi meillä oli ukki ja Jani kuskeina viimeksi niin saimme tyttöjen kanssa torkkua.
Mikä on suosikkijuomasi?
Pepsi Max.
Pelaatko mitään pelejä puhelimella?
Puhelimessani on Pokemon Go, jota pelaan ajoittain. Aika usein unohdan laittaa sen päälle ja muistan, kun olen jo kotona, mutta viime kesänä pelasimme paljon Janin kanssa yhdessä. 
Tabletilla pelaan Simpsons: Tapped Outia, jota olen pelannut varmaan kohta jo viisi vuotta. Olen myös koukussa Disneyn peliin, jossa rakennetaan omaa Disneylandia ja kerätään hahmoja sinne. 
Mikä arjessanne on parasta?
Perheemme tiiviys. Tykkäämme hassutella, katsella elokuvia ja vain olla yhdessä. 
Lempiherkku?
Suklaa. Se on minun ehdoton heikkous. Tosin siitepölyaika on laittanut stopin suklaan syönnille, koska suklaa ja siitepöly ristivaikuttavat toisiinsa. 
Mikä on parasta puolisossa?
Se, että hän pysyy rinnallani vaikka mitä tapahtuisi. Olen saanut kärsiä osani sammakoista, jotka eivät tukeneet minua ja Jani on aivan heidän vastakohtansa. Rakastan myös sitä kuinka hän tukee blogiharrastustani ja on täysillä mukana kaikessa mitä teen sekä iloitsee kanssani onnistumisista. 
Rakastan myös sitä kuinka hyvä isä hän on lapsillemme. 
Miikä on suosikkitekemisenne pariskuntana/perheenä?
Tykkäämme Janin kanssa käydä kahdestaan syömässä ulkona ja elokuvissa. Se on harvinaista herkkua, koska saamme harvoin lastenhoitajan kotiin. Eilen kävimme leffatreffeillä teini mukanamme katsomassa Solo: a Star Wars Storyn. Vahva suositus jokaiselle Star Warsista pitävälle! 
Perheenä rakastamme pelata lautapelejä. Beakin alkaa olla jo niin iso, että jaksaa hetken keskittyä lautapeleihin ja olemmekin nyt opetelleet pelaamaan Muuttuvaa labyrinttia. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.