Hae
Colour Outside the Lines

Päästiin kesälomareissulle kaksin miehen kanssa

Ollaan Janin kanssa kaksin reissussa!

Lapset on kesäloman vietossa, jokainen tahoillaan ja me saadaan viettää aikaa kahdestaan. Tämä on aika harvinaista herkkua, varsinkin kun päästiin reissuun melkein viikoksi ihan vaan kahdestaan.

Aloitettiin reissu tänään lähtemällä Kuopiosta ja ajettiin Pälkäneelle sukulaisten mökille. Matkalla käytiin parilla kirppiksellä ja Pandan tehtaanmyymälässä.

Tästä jatketaan huomenna kohti Helsinkiä. Meidän on tarkoitus käydä huomenna ainakin Mall of Triplassa, pelikaupassa ja Helsinki Outletissa.

Valittiin yöpymispaikaksi Espoossa sijaitseva airbnb, josta on helppo kulkea sitten seuraavana päivänä julkisilla Helsinkiin. Silloin meidän on tarkoitus käydä Heurekassa, kirppiksillä ja elokuvissa katsomassa uusin Fast and Furious-leffa.

Perjantaina me luovutetaan airbnb:n avaimet pois ja lähdetään Lohjalle tutustumaan asuntomessuihin. Ollaan monena vuonna käyty asuntomessuilla vaikka meillä ei mitään rakennussuunnitelmia olekaan. Siellä on kuitenkin kiva katsella millaisia taloja muut on rakentaneet.

Lohjalta me ajetaan vielä pariksi yöksi Ikaalisiin, jossa yövymme vasta uudelleen avautuneessa Ikaalisten kylpylässä. Meistä kumpikaan ei ole koskaan siellä käynyt, joten emme tiedä mitä odottaa, mutta ainakin sitä rentoutumista kylpylässä odotamme kovasti.

Sunnuntaina ajetaankin sitten hakemaan lapset ja palataan kotimaisemiin. Janilla on kuitenkin kotonakin vielä kaksi viikkoa lomaa, joten ehdimme hyvin tehdä vielä jotain kivaa yhdessä.

Onko sulla kesälomasuunnitelmia?

LUE MYÖS:

Asuntomessuilla 2017

Kouvolan asuntomessut 2019

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

2 kommenttia

  1. Elli kirjoitti:

    Kivalta kuulostaa teidän lomareissu. Pääsispä itsekkin lomalle ilman lapsia….
    Mekin oltiin viime vuonna muutama yö Ikaalisten kylpylässä. Kannattaa käydä kylpylän vieressä olevassa kauppakeskus kompissa. Autolla menee 5-10 minuuttia. Siellä on reiman tehtäänmyymälä. Kannattaa ostaa ensi talven topat. Itse ostin lapsille 35€ hintaiset reimatecin haalarit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.