Hae
Colour Outside the Lines

70 päivän päästä on joulu

Joulu on jo 70 päivän kuluttua. Joko saa alkaa valmistautumaan?

Mä oon oikeastaan jo vähän alkanutkin valmistella joulua, koska oon ostanut muutamat joululahjat jo valmiiksi. Aloitan usein joululahjojen hankkimisen hyvissä ajoin ja tänäkin vuonna ostin (ja paketoin) ensimmäiset lahjat jo elokuussa.

Ikeaan tuli joulukoristeet myyntiin viime perjantaina ja kävin niitä ihastelemassa. Vielä ei kuitenkaan mitään mukaan tarttunut.

Menen taas tänä vuonna Iloiseen Joulukauppaan töihin heti marraskuun alussa, joten pääsen fiilistelemään joulua pariksi kuukaudeksi töissä vaikka kotona siitä ei kukaan innostuisikaan yhtä kovasti kuin minä. Onneksi joulukuun ensimmäisenä saa alkaa laittaa kotonakin täysillä joulua ilman, että kukaan siitä mainitsee.

Viime jouluna me oltiin vanhempieni keittiöremontin takia meillä aika ahtaasti ja tänä vuonna päästään taas jatkamaan perinteitä vanhempieni luona. Jani tekee joka vuosi äidilleni lahjaksi piparkakkutalon (tai linnan tai maailmanpyörän), mutta viime vuonna sekin perinne oli remontin takia tauolla. Äitini jo mainitsi, että odottaa tänä vuonna taas piparkakkuteosta lahjaksi. En tiedä kumpi siitä on aina enemmän innoissaan, äitini vai Jani.

Meillä lapset on jo innoissaan miettineet mitä haluavat joululahjaksi ja innokkain on kirjoittanut jo ainakin viisitoista kertaa Joulupukille. Onneksi oon kasvattanut edes pienimmistä lapsista yhtä jouluhöperöitä kuin minä itse, joten on aina joku jonka kanssa fiilistellä. 

Joko sinä fiilistelet joulua vai onko liian aikaista edes sanoa sanaa joulu?

LUE MYÖS: 

MUISTOJA MENNEILTÄ JOULUAATOILTA

 

Muistathan seurata myös Instagramissa @susannakuohula

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.