Hae
Colour Outside the Lines

Rento shoppailuasu Tukholmassa

Kävin esikoisen kanssa Tukholmassa toukokuun puolivälissä ja oon ihan täysin unohtanut jakaa nämä ihanat asukuvat.

Ollaan esikoisen kanssa käyty Tukholmassa pari kertaa vuodessa jo varmaan kymmenen vuotta, mutta pandemian takia reissaaminen oli pari vuotta tauolla. Päätinkin, että tänä kesänä vien jokaisen lapsista erikseen Tukholman risteilylle kahdestaan. Lapset kaipaa sitä kaksistaan olemista ja sitä, että he saavat kaiken huomion ilman sisaruksiaan. Meidän kaikki kolme lasta myös tykkää käydä laivalla, joten Tukholma oli siitä helppo valinta. 

Ekana reissuun pääsi mun esikoinen toukokuun puolivälissä ja oltiinkin matkalla hyvään aikaan, koska laiva ei ollut mitenkään erikoisen täysi. Saatiin joka kerta ravintolasta pöytä heti eikä laivan kaupoissa tarvinnut jonotella. Meidän suunnitelma Tukholmassa oli vaan rentoa shoppailua, joten en halunnut päälle mitään kovin ahdistavaa tai tiukkaa. Tässä kohti myös mun kohdunpoistoleikkauksesta oli vasta noin kuukausi aikaa, joten en myöskään voinut pitää mitään liian ahdistavaa vaan pukeuduin mieluiten löysiin vaatteisiin. 

Siihen tää mun mummon vintagemekko oli täydellinen. Mummo on aikoinaan tuonut mekon silkkikankaan Kiinasta ja ommellut sen itse. Lisäsin mekon päälle vielä kivan kevyen neuleen ja yhdistin sen sukkiin ja tennareihin. Tämä mekko on ihan mun luottovaate. Kun mikään muu ei tunnu toimivan, niin tää pelastaa aina päivän. 

En muuten aiemmin voinut sietää tätä lookia, että sukat on noin esillä asussa vaan olisin automaattisesti vaihtanut ne varrettomiin, mutta jotenkin ne on mun mielestä tänä kesänä näyttänyt erityisen söpöltä just näin. 

Laukkuna toimi mun miehen mulle keväällä ostama Marimekon Gratha vihreässä värissä. Mies tietää mistä tykkään ja osaa ostaa aina just passeleita lahjoja. Yleensä hän kyllä kysyy mitä haluan, mutta tän toi ihan yllärinä. 

Oon muuten aika ylpeä miten hyvän kuvaajan oon kouluttanut meidän teinistä. Nämäkin kuvat on just sellasia kuin olin ajatellut itse niistä tulevan. 

Mekko: vintage

Laukku: Marimekko Gratha

Neule: Vero Moda

Sukat: Adidas x Marimekko

Kengät: Puma 

Korvakorut: H&M

 

Mikä on sun luottovaate? 

 

LUE MYÖS NÄMÄ POSTAUKSET, JOISSA VINKKEJÄ MITÄ TEHDÄ TUKHOLMASSA 

Kuinka Tukholman Mall of Scandinaviaan pääsee?

Tukholman Historiska Museet

TULETHAN SEURAAMAAN MINUA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.