Hae
Colour Outside the Lines

Hyvää kesälomaa kaikille koululaisille!

Meidän ykkös- ja kasiluokkalaisella alkoi tänään kesäloma.

Ekaluokkalainen oli innoissaan ja samalla vähän surullinen kesäloman alkamisesta. Kesällä ei näe kavereita ja tänä vuonna on ensimmäinen kesä, kun Bea on enemmään äidillään kuin meillä, joten koti-ikävä meinaa vaivata jo kotona. Toisaalta taas Bean mielestä on parasta, kun pääsee äidin luo niin pitkäksi aikaa. Onneksi on puhelin, jolla voi viestitellä ja soittaa aina kun siltä tuntuu.

Kasiluokkalainen oli vikaa päivää tuossa koulussa, koska syksyksi hän pääsi uudelle luokalle eri kouluun. Tämä ehkä vähän jännittää ja aika paljon hymyilyttää. Hän itse sinne haki ja pääsi valintaprosessista läpi kunnialla, joten ollaan ylpeitä saavutuksesta.

Ulkona oli jo heti kahdeksalta aamulla todella kaunis ilma eikä taivaalla ollut pilven hattaraakaan. Muistanko mä vaan väärin vai onko aina koulun päättäjäisissä tosi nätti ilma? Ehkä se johtuu vaan siitä, että kesäloma alkaa ja kaikki on hyvällä mielellä.

Tänä vuonna kesäloman alku kuitenkin tuntuu tosi erilaiselta, koska ollaan oltu kotona jo monta kuukautta. Meille muille perheenjäsenille tämä ei muuta mitenkään arkea, koska me edelleen jatketaan opiskeluja ja Jani myös etätöitä kotona, ihan kuin maaliskuusta lähtien ollaan jo tehty. Viviakin on ollut lomalla jo maaliskuun puolesta välistä ja menee päiväkotiin vasta elokuussa, jos syksyllä palataan normaaliin arkeen.

Tänään me ajateltiin kesäloman alkamisen kunniaksi käydä jäätelökioskilla ja tehdä hyvää ruokaa. Mulla on myös hieroja, jolla käyntiä olen suunnitellut viimeiset kuusi vuotta ja vihdoin sain sen ajan  aikaiseksi varattua.

Monenneltako luokalta sun lapset pääsi kesälomalle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *