Hae
Colour Outside the Lines

Kesä tuli, kesä meni

Tulihan ne ihanan lämpimät päivätkin sieltä. Tai kuumat oikeastaan. Lämmintä oli lähemmäs 30 astetta ja huh, että tämä mamma meinas sulaa tuolla pihalla. Kaiken ihanan lämmön mukana tietysti tuli se joka keväinen inhotus -nimittäin siitepöly. Kuten jo aiemmin olen kertonut, olen aivan järkyttävän allerginen vähän kaikelle ja varsinkin tuolle ystävälleni siitepölylle. Normaalisti allergia pysyy ihan ok kurissa allergia- ja astmalääkkeillä, mutta raskaanahan sitä ei olekaan niin montaa lääkettä mitä saa popsia. Täällä siis on aika tukkoinen olotila ollut jo muutaman viikon. 
Nautittiin koko perheellä lämpimistä päivistä ja käytiin potkimassa palloa, heittelemässä frisbeetä ja puistoilemassa. Otettiin eväät mukaan ja pidettiin samalla myös kesän eka piknik. Harmi vaan, ettei tuolla puistossa ollut pöytiä. Hyvin ne eväät kyllä maistui ihan vaan penkillä istuenkin. 
J kävi luovuttamassa viime viikolla verta ja päätettiin käydä torilla jätskillä. Siellä olikin useampi jäätelökioski auki. Valittiin pingviinikioski, koska siellä on yleensä paras laktoositon valikoima, mutta pakko sanoa, että valikoima oli aika pettymys. Noin kolmenkymmenen jäätelön valikoimasta neljä oli hylaa tai laktoositonta. Luulisi Suomessa olevan muitakin laktoosi-intolerantikkoja kuin minä…

Onneksi jokaiselle kuitenkin löytyi jonkinlainen mieleinen jäätelöpallo. Hieman kyllä harmittaa, ettei uutuusjäätelöt juuri koskaan ole laktoosittomia ja aina ne jäävät siksi kauppaan.

No, nyt ilmat ovat sitten taas viilentyneet ja ulkona on noin kymmenen ollut jo muutama päivä lämmintä. Vesisadetta olen kovasti toivonut, koska se hieman hävittäisi tuota siitepölymäärää, joka ulkona ilmassa liikkuu, mutta vielä ei ole kuin kerran satanut. Jospa ne sateet olisivat tännekin päin liikkumassa.

Kerkesittekö te nauttia lämpimistä päivistä? 

4 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Kyllä parvekkeella tuli nautittua auringosta, mutta täällälapissa tuuli on sen verran ollut kylmä ettei esim. t-paidassa ole ollut mitään asiaa kaupungille(aikka jotku hullut niin kulkikin)parvekkeella on kuitenkin sen verran suojaisaa et sai vähän väriä pintaan..

 2. titti // tittin elämää kirjoitti:

  En tiedä oletko tietoinen mutta zyrtekiä saa ottaa ekan kolmanneksen jälkeen 1/pvä. Tosin mulla ei juuri auttanut :/

  Tuo tieto peräisin oysin lääkäreiltä ei siis itse päätetty 🙂

 3. Susanna kirjoitti:

  Minäkin aina silti pidän pitkähihaista mukana vaikka olisi kuinka lämmin, sellainen vilukissa olen.

 4. Susanna kirjoitti:

  Täytyypä neuvolaan soittaa, että voisitteko pikkuisen kovempia lääkkeitä minulle määrätä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.