Hae
Colour Outside the Lines

Mitä lahjaksi lapselle? Lahjavinkit 5-vuotiaalle

*Sisältää mainoslinkkejä

Tähän aikaan vuodesta iskee taas se joka vuotinen ongelma. Mitä lahjaksi lapselle?

Päätinkin jakaa teill vinkkejä meidän lasten ikien mukaan. Tässä tulee siis lahjavinkit 5-vuotiaalle, tulossa vielä vinkit sekä 9-vuotiaalle että 16-vuotiaalle.

Meidän 5-vuotias toivoi tänä vuonna kolmea asiaa. Hän halusi Tuhkimon mekon (jota muuten ei saa kuin Disneyn omasta kaupasta ja se maksaa hunajaa), Miraculous Lady Bug-varusteet (jotka oli lelulehdessä, mutta en löydä mistään) ja arkeologisetin, jossa kaivetaan dinosaurus (Suomesta loppu, tilattiin Saksan Amazonista). Näiden toiveiden lisäksi kuitenkin joudun kertomaan sukulaisille ja ystäville lahjatoiveita ja siksikin halusin tämän listauksen tehdä.

Mitä lahjaksi 5-vuotiaalle lapselle?

Meillä kovassa huudossa on tällä hetkellä kaikki askarteluun liittyvä. Hamahelmet, sakset, tussit, tarrat, you name it!

Myös palapelit ja Geomagit on kivoja. Palapelejä tehdään kotona melkein päivittäin, geomageja rakennetaan aina mummilassa.

*Hamahelmisetti /
*Stabilo-tussisetti / *Brio-marakassit /
*Prinsessa-palapeli / *Geomag-rakennussetti

 

Lukemista meillä harrastaa kaikki perheenjäsenet, joten kirjalahjat on aina tosi hyvä idea kelle vaan meistä. Pienin ei osaa vielä itse lukea, mutta kuuntelee mielellään tarinoita luettuna ja katselee itsekseen pitkiäkin aikoja kirjoja.

Meillä on käytössä myös äänikirjapalvelu, jota hän saa kuunnella halutessaan leikin lomassa. Äänikirjapalvelun jäsenyys on tosi hyvä lahjaidea ihan kaiken ikäisille.

Ja hei muuten, mulla on etukoodi *Nextoryyn, jolla uudet asiakkaat saa 45 päivän ilmaisen kokeilun äänikirjapalvelua. Etu on voimassa vuoden loppuun eli jos aktivoit tilauksen vuoden vikana päivänä, voit kuunnella ilmaisella kokeilulla seuraavankin vuoden puolella. Koodi on colouroutsidethelines ja tosiaan toimii vuoden loppuun asti.

*Prinsessa Pikkiriikki valloittaa maailman /
*Tatu ja Patu kesäleirillä / *Prinsessa Rämäpää ja Riitataika /
*Frozen 2 / *Myry ja Karibian kuikelo

Pehmeät paketit on meidän 5-vuotiaan mielestä ihan parhaita, jos niistä kuoriutuu prinsessavaatteita tai kellohameita. Yritetäänkin joka vuosi pyytää lapsille myös niitä käytännöllisiä lahjoja. Tänä vuonna ollaan pyydetty sukulaisilta esimerkiksi villahaalaria talven pakkasiin ja arkimekkoja päiväkotiin. Villasukatkin on aina kiva lisä, koska ne tuppaa kulumaan talven aikana puhki, jos käyttää koko ajan samaa paria.

*Peppi Pitkätossu-mekko (vastaava)/
*Muumi Numerot-collegehaalari / *Muumi-sukat /
*Muumi-pyjama (vastaava) / *Peppi Pitkätossu-sukkahousut

Lautapelit on meillä tosi suosittuja ja pelataankin usein koko perheellä. No, teini harvemmin joutaa mukaan peleihin, mutta me kaikki muut neljä pelaillaan usein.

Vivia osaa pelata jo kivasti mukana ja yritetäänkin pelata useita erilaisia pelejä, että se taito kehittyy entisestään.

*Muuttuva labyrintti Junior /
*Uno Junior / *Choco /
*Arvaa kuka? / *Moomin Kimble

 

Aineettomat lahjat on myös kiva tapa muistaa jouluna. Meidän 5-vuotias olisi ainakin ihan innoissaan leffalipuista, uimalipuista, Hoplop-lipuista tai vaikka jäätelölahjakortista. 

Kuulostiko lahjatoiveet tutuilta?
Mitä teidän lapset toivoo joululahjaksi?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MEIDÄN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

LUE MYÖS: 

Lahjavinkkejä 5-vuotiaalle

Mitä lahjaksi 2-vuotiaalle synttärisankarille?

Mitä antaa päiväkodin hoitajille lahjaksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *