Hae
Colour Outside the Lines

Piparien leivonta kuuluu jouluun

Sain kuin sainkin J:n tekemään minullekin piparkakkutalon. Se on pieni mummon mökki, jossa asustelee suklaapukki. Olen koristellut mökkiä aina silloin, kun on pieni hetki siihen liiennyt. Sen koristelu on edelleen hieman vaiheessa, mutta ehkäpä saan sen valmiiksi ennen jouluaattoa.
Lissu halusi viedä koulukavereiile jotkut pienet joulumuistamiset ja eilen koristelikin pipareita kavereille meneviin joulupaketteihin. Paketeissa oli myös suklaakolikoita, karkkikeppejä ja joulutarroja. Kuulemma muutamalle kaverille haluaa ostaa vielä oikean joululahjankin. Kyllähän tuo tuli koulusta tänään kotiin aika monen paketin kanssa eli taitaa olla jouluostoksille lähtö meillä edessä. Taitaabkyllä muutama paketti meidänkin säkistä vielä uupua, joten päästään viettämään laatuaikaa kahdestaan (tai kolmestaan, kun vauva taitaa tulla mukaan).
Vielä jäi muutama paketti piparitaikinaa pakastimeen, jotka olisi tarkoitus tehdä jouluaatoksi. Ehkä sitä nyt jaksaa uudella tarmolla alkaa tehdä viimeisiä jouluvalmisteluita, kun on muutaman päivän maannut sängyn pohjalla.

Leivotaanko teillä joulun alla pipareita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.