Hae
Colour Outside the Lines

Mun lemppari ripsiväri ja ainut, jolla mun ripset oikeasti pysyy taivutettuina

*Sisältää mainoslinkkejä

Mun lemppari ripsiväri on ollut todella pitkään *Lancômen Lash Idôle mustassa värissä. Oon käyttänyt sitä jo useamman kuukauden, mutta mua on ärsyttänyt ihan suunnattomasti, ettei mun ripset ikinä pysy taivutettuina kuin hetken.

Ostin sitten häitä varten samasta ripsarista vedenkestävän version eli *Lancômen Lash Idôle Waterproof mustana. Olin vähän skeptinen tämäkin suhteen ja ajattelin, ettei ne ripset kuitenkaan pysy koko päivää taivutettuina, mutta jos vaikka itkettää tai sataa vettä, niin ei ainakaan leviä ripsarit poskille.

Mulla on ihan omasta takaa aika pitkät ripset ja olin kyllä tästä tietoinen, mutta silti lopputulos *tämän ripsivärin kanssa yllätti. Mun ripset näyttää superpitkiltä ja ne ei edes yritä kääntyä takaisin alaspäin niin kuin yleensä.

Pakko myöntää tässä samaan hengenvetoon, että mä en käytä mitään hienoa ja kallista ripsentaivutinta vaan oon aina ostanut jonkun halvan. Aiemman ripsentaivuttimen ostin Tigerista, nyt mulla on Normalin halvin mahdollinen versio.

Oon monesti miettinyt, että pitäisikö ostaa parempi ripsentaivutin ja olisiko siitä oikeasti apua vai onko mun ripset vaan sellaiset, ettei ne pysy taivutettuina. Mulla ei kestotaivutuskaan pysy kovin kauan.

Mutta tämä ripsiväri tekikin sen ihmeen, että ripset pysyi koko päivän taivutettuina tälläkin viikolla vaikka mä kävelin useampaan kertaan ulkona tihkusateessa. Ylemmässä kuvassa oon laittanut ripsarin juuri ennen kuvan ottoa ja alemmassa kuvassa *ripsiväri on ollut mun ripsissä koko päivän. Ihan uskomatonta!

Eli jos sun ripsiväri ei meinaa pitää ripsiä taivutettuina tai oikeesti vedenkestävyydestään huolimatta karisee silmäaluset mustaksi, niin suosittelen ottaamaan testiin *Lancôme Lash Idôle Waterproof ripsivärin!

Itse tykkään Lancômen tuotteista muutenkin. Mä en meikkaa joka päivä enkä välillä edes joka viikko, joten oon halunnut panostaa meikkeihin, joita käytän.

Mun meikkipussista löytyy tällä hetkellä *Lancômen tuotteista seuraavat:

Lisäksi mulla on matkakokoisena *silmämeikinpuhdistusaine, *kasvovesi, *seerumi ja oli myös huippuhyvä *kasvovoide. Ostin matkapakkauksen laivalta, kun unohdin ottaa meikinpuhdistusaineet mukaan matkalle. Tykkäsin kasvovoiteesta niin paljon, että harkitsen sen ostamista isommassa koossa. Olen kuitenkin yleensä meikkien ja kasvonhoitotuotteiden osalta tosi harkitsevainen ostaja, koska en halua upottaa rahaa purkkeihin, jotka jääkin käyttämättä. Siksi harkitsen niiden ostamista yleensä tosi pitkään ennen kuin oikeasti ostan ne.

Ripsivärin uusin luultavasti kuitenkin heti, kun se loppuu, koska olen nyt sen todennut hyväksi. Tätä ajatusta myös vahvisti se, että meidän teini yritti jo viedä ripsivärin minulta eli sen on pakko olla hyvä.

Onko sulla lempparia meikkituotetta?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMIIN @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Rento shoppailuasu Tukholmassa

Hiustuska ja mitä sille tein

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *