Hae
Colour Outside the Lines
Kaupallinen yhteistyö

Kirjoja, joita mun lukulistalla on just nyt

Kaupallinen yhteistyö: Nextory
*Sisältää mainoslinkkejä

EDIT 29.10: Alekoodin voimassaoloaikaa pidennetty ja se on voimassa vuoden 2021 loppuun saakka. Alekoodilla colouroutsidethelines saat kokeilla 45 päivää Nextorya ilmaiseksi. Etu koskee uusia asiakkaita. 

Mun lukulistalla odottelee muutamia (kymmeniä) kirjoja, joiden lukemista odotan innolla. 

Syksy ja viilenevät illat oikein kutsuvat kääriytymään peiton alle sohvan nurkkaan teekupposen ja hyvän kirjan kanssa. Onneksi mä olen aika nopea lukija ja nykyään lukemista helpottaa hurjasti äänikirjapalvelut kuten Nextory, joista tykkään kuunnella kirjoja vaikka ruokaa tehdessä. Saatan siis hyvin ensin lukea kirjaa ihan fyysisenä painoksena, sitten kuunnella kirjaa äänikirjana ja taas palata fyysisen kirjan pariin myöhemmin. 

Helpottaa kummasti muuten lukemista näin hektisen arjen keskellä nuo äänikirjapalvelut! *Nextoryssa on ihan hurja määrä kuunneltavaa niin suomeksi, englanniksi kuin ruotsiksikin.

Ja hei mun koodilla colouroutsidethelines saatte kokeilla 45 päivää Nextorya ilmaiseksi! Etu koskee uusia asiakkaita. Etu voimassa 31.12.2021 asti. 

Ja mitäs sieltä mun lukulistalta nyt löytyykään? Tässä olisi aika iso kattaus kirjoja syksyyn, jos etsit lukemista: 

Jenny Colgan: Raikkaita tuulia ja lukemattomia kirjoja

Olen lukenut Jenny Colganilta nyt kolme kirjaa viime kevään aikana ja niiden lukemisessa mulla meni pari päivää per kirja. Colganin teksti on soljuvaa, mukaansatempaavaa ja hänellä on uskomaton taito kuvailla asioita niin, että osaat kuvitella itsesi kirjan maisemiin. 

Uskon tämänkin kirjan olevan aivan yhtä hyvä kuin edelliset. Tämä kirja ei ole suoraan jatkoa millekään edelliselle vaikka siellä muutama sama hahmo tavataankin.

Kirjassa yksinhuoltajaäiti Zoe saa työtarjouksen pienestä skotlantilaisesta kirjakaupasta ja samalla hän lupautuu au pairiksi paikallisen sinkkuisän lapsille, jonka johdosta hän saa vaihdossa asunnon heidän luotaan. 

Kirja vaikuttaa tosi vauhdikkaalta, joten tämä taitaa mennä ekana kuunteluun samalla kun teen kotihommia. 

Sophie kInsella: Tavataanko oikeasti? 

Luin viime keväänä Sophie Kinsellan kirjan Sitä saa mitä antaa ja tykästyin siihen kovasti. 

Olen aiemminkin lukenut muutaman Kinsellan kirjan. Varmaan myös jokaiselle on Himoshoppaaja-sarja tuttu tai ainakin kuulostaa tutulta. Himoshoppaaja-kirjat ovatkin myös kuuntelulistallani, koska olen lukenut niitä vain muutaman ja niitä on ilmestynyt jo vino pino. 

Tavataanko oikeasti? kertoo tarinan Avasta, joka on toivoton romantikko. Hän on kuitenkin päättänyt keskittyä kirjansa kirjoittamiseen, kun sopivaa kumppania ei löydy. Ava matkaa Italiaan kirjoittajaretriittiin ja rakastuu matkalla komeaan muukalaiseen. Elämä on ihanaa Italiassa, mutta kotona molempien elämät alkavat tuntua aivan liian erilaisilta…

Tiedän saavani kirjan luettua muutamassa päivässä ja taidanpa ottaa tämän kuunteluun seuraavalla pitkällä automatkalla. 

Muistattehan että mun koodilla colouroutsidethelines saatte kokeilla 45 päivää Nextorya ilmaiseksi! Etu koskee uusia asiakkaita. Etu voimassa 31.8.2021 asti. 

kEVIN kWAN: öKYRIKKAIDEN ONGELMIA

Kevin Kwanin Ökyrikkaiden ongelmia on jo kolmas osa kirjasarjasta, joka kertoo ökyrikkaiden aasialaisten elämästä. Ekasta kirjasta on muuten tehty elokuvakin, joka löytyy Netflixistä. 

Kirjassa Nick Youngin isoäiti on kuolemansairas ja koko suku yrittää taistella perinnöstä. Kukaan kun ei tiedä mitä testamentissa lukee. 

Edelliset kirjat olen lukenut tai kuunnellut suunnilleen yhdeltä istumalta enkä oleta tässä menevän yhtään sen pidempään. 

Catherine Isaac: Sekainen ihana elämämme

Mulla oli kirjastosta lainassa Catherine Isaacin edellinen kirja kesällä ja se olikin suunnilleen ainut kirja, jonka sain kesän aikana luettua, koska oli niin kuuma, ettei jaksanut keskittyä. 

Siinä oli todella taidokkaasti kirjoitetut henkilöhamot ihan siihen pisteeseen asti, että yksi hahmoista oli koko kirjan ajan todella raivostuttava. Siis jotenkin hahmo oli aivan kuin oikeasta elämästä ja en meinannut päästä yli siitä miten ärsyttävää se oli. Kirja oli kuitenkin niin hyvä, etten voinut lopettaa sen lukemista kesken. Siksi odotukset tältäkin kirjalta ovat suuret ja olenkin jo suunnitellut kuuntelevani tätä päiväkodille ja sieltä pois kävellessäni.

Allie löytää isoäitinsä talosta kirjeen, jonka seurauksena hän aloittaa tutkimaan mitä hänen äidilleen tapahtui vuosia aiemmin. Allien löytämä kirje saattaa muuttaa dramaattisesti kaikkien hänen läheistensä elämän. 

Kirja lupaa koukuttaa vuoristoradan lailla ja sen uskon tämän kirjan kyllä tekevän, jos se on yhtään verrattavissa edelliseen Catherine Isaacin teokseen. 

Muistattehan mun koodilla colouroutsidethelines saatte kokeilla 45 päivää Nextorya ilmaiseksi! Etu koskee uusia asiakkaita. Etu voimassa 31.8.2021 asti. 

Kate Eberlen: Sinä vain

Pakko tunnustaa heti alkuun, että mulla on vielä lukulistalla myös tuo Kate Eberlenin edellinen kirja Miss You. Eli nämä on ehdottomasti tulossa kuunteluun tai luettavaksi piakkoin. 

Sinä vain-kirjassa Letty ja Alf kohtaavat opiskelleessaan italiaa Roomassa. Heitä yhdistää intohimo tanssiin. Voiko orastava rakkaussuhde olla ikuinen, kun menneisyys pitää sisällään salaisuuksia?  

Näitä molempia kirjoja on kehuttu ihan hurjasti ja sen takia mä en malta odottaa, että saan luettua nämä! Tässä tuo äänikirjapalvelu tulee kyllä oikeasti apuun, koska ei aika muuten riittäisi mitenkään kaikkeen mahdolliseen ja lukeminen on yksi niistä arjen luksusasioista, joka jää helposti muun arjen jalkoihin. 

cecelia ahern: useita kirjoja

Mulla on neljä Cecelia Ahernin kirjaa (jos ei enemmänkin jo) lukematta ja näissä aion kyllä käyttää apuna Nextorya. Jotenkin kirjoja ehtii kertyä hyllyyn nopeampaa kuin niitä ehdin lukemaan. 

Mä rakastin yli kaiken Cecelia Ahernin kirjoja nuorempana ja edelleen hän on yksi lempikirjailijoistani. Nyt olen kuitenkin lukenut niin paljon enemmän kuin nuorena, että on jo vaikea valita yhtä lempikirjailijaa. 

Oon yrittänyt silti ostaa jokainen Cecelia Ahernin suomennetun kirjan kirjahyllyyni. Muutama taitaa puuttua ja monta on lukematta, mutta hiljaa hyvä tulee. 

Jojo Moyes: Useita kirjoja

Jojo Moyes on nykyään tosi korkealla mun listalla, kun niitä lempikirjailijoita listataan. Moyesin tyyli on ihanan kepeä, mutta kuitenkin todella kuvaileva ja kirjoihin on helppo uppoutua sekä kuuntelemalla että lukemalla. 

Näiden kolmen lisäksi minulla on lukematta ainakin Ole kiltti, älä rakasta häntä-kirja, josta ilmestyi juuri uusi leffa elokuvateattereihin. Täytyy varmaan kuunnella se Nextorysta ekana, koska haluan yleensä aina lukea kirjan ensin ja nähdä elokuvan vasta sitten. 

Muistattehan mun koodilla colouroutsidethelines saatte kokeilla 45 päivää Nextorya ilmaiseksi! Etu koskee uusia asiakkaita. Etu voimassa 31.12.2021 asti. 

Mitä kirjoja sinun listallasi on tänä syksynä? 

 

LUE MYÖS: 

Jenny Colgan: Majakanvaloa ja tuoreen leivän tuoksua

Sophie Kinsella: Sitä saa mitä antaa

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Kaupallinen yhteistyö: Nextory

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.