Hae
Colour Outside the Lines

Nämä elokuvat on vaan nähtävä

Katsoin ekan Avatarin ensimmäistä kertaa elämässäni kuluvan vuoden tammikuussa ja melkein hävetti myöntää, etten edes oikeastaan tiennyt mistä elokuva kertoo. Luulin elokuvan kertovan vaan niistä mainosjulisteissa näkyvistä sinisistä tyypeistä enkä todellakaan tiennyt elokuvassa olevan myös ihmisiä. Aloinkin miettiä mitkä muut elokuvat mulla on jäänyt katsomatta.

Mä oon katsonut elämäni aikana todella monta elokuvaa ja osan niistä monta kertaa. On joitain elokuvia, joihin en vaan kyllästy (niistä lisää eri postauksessa myöhemmin). On kuitenkin paljon klassikkoja, joita mä en ole ikinä nähnyt. Ja muitakin leffoja kuin klassikoita. Esimerkiksi Magic Mike-leffat on sellaisia, joita mä en ollut ikinä katsonut. Tähän kuitenkin sain inspiraation, koska ystäväni pyysi minua mukaan katsomaan leffasarjan kolmatta osaa.

Jos et oo katsonut koskaan elokuvaa Uneton Seattlessa, kannattaa katsoa!

Kyselinkin mun seuraajilta Instagramissa leffasuosituksia elokuvista, jotka on heidän mielestään vaan nähtävä. Kerroin samalla, että katson enimmäkseen hömppää enkä voi katsoa ollenkaan trillereitä tai kauhuelokuvia menettämättä yöunia. Kävin katsomassa Shutter Islandin elokuvissa ja muistan edelleen kuinka en nukkunut yli kahteen viikkoon ilman painajaisia ja hätkähdin pienimmistäkin äänistä, koska elokuva meni niin ihon alle.

NÄMÄ  LEFFAT PÄÄSI MUN SEURAAJIEN LISTALLE:

DIRTY DANCING
KUMMISETÄ
DIE HARD-ELOKUVAT
TAKEN
GONE GIRL
ROCKY-ELOKUVAT
CRY BABY
GREEN MILE
CAST AWAY
TITANIC
ARMAGEDDON
FORREST GUMP
SHAWSHANK REDEMPTION
UNELMIEN SIELUNMESSU
DONNIE DARKO
LOVELY BONES
KERRO MINULLE JOTAIN HYVÄÄ
KUN HARRY TAPASI SALLYN
PRETTY WOMAN
GEISHAN MUISTELMAT
GHOSTBUSTERS-ELOKUVAT
ACE VENTURA-ELOKUVAT
GLADIAATTORI
KILL BILL-ELOKUVAT
TERMINAATTORI-ELOKUVASARJA
KUUDES AISTI
SÄRKYMÄTÖN
UHRILAMPAAT SAGA
PARFYYMI
KAUNOTAR JA HIRVIÖ
LAST CHRISTMAS
HARRY POTTER-ELOKUVAT

Tummensin tästä listasta kaikki leffat, jotka oon kattonut joskus. Myös Casablanca ja Tuulen viemää on sellaisia, jotka mun mielestä voisi lisätä listaan.

Meillä oli aiemmin elokuvia dvdllä todella paljon, siis TODELLA paljon, mutta suoratoistopalveluiden yleistyttyä en enää nähnyt järkeä säilyttää niitä. Ollaan kuitenkin säilytetty muutama leffa, joita ei löydy suoratoistoista ja jotka on meille syystä tai toisesta tärkeitä.

Mitkä elokuvat on sun mielestä sellaisia, että ne on vaan pakko katsoa? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA POHDINTOJA MYÖS INSTAGRAMIIN @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Näin katsot Marvel-elokuvat ja sarjat tapahtumajärjestyksessä

Haaveissa interrail Disneyn elokuvista tutuissa paikoissa

Katselussa: Friends: The Reunion

 

3 kommenttia

  1. Krista kirjoitti:

    Lisäisin listalle Interstellarin.
    Jos on herkkä prosessoimaan asioita niin en suosittele katsomaan Unelmien sielunmessua, Uhrilampaita tai Takenia, niistä jäi ainakin itselle ”pysyviä traumoja”.

  2. villananna kirjoitti:

    Mulla on vähän synkempää… TV-sarja Polttouhrit, Schindlerin lista, Pianisti, Väärentäjä, Pariisin vainotut ja Kirjava lintu. Tosiaan mulla vähän erilaista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *