Hae
Colour Outside the Lines

Kuinka vietin ensimmäisen lapsivapaan?

Keskiviikkona mulla oli pitkästä aikaa lapsivapaata aikaa. Tällä kertaa otin omaa aikaa kokonaisen päivän. J oli ihana ja jäi lasten kanssa kotiin, kun minä vietin omaa aikaa Helsingissä. Aamuherätys oli jotain kauheeta katkonaisen yön jälkeen, mutta hyvin jaksoi, kun oli kaikkea kivaa luvassa.
Lähdin aamulla 6.20 paikallisbussilla Kuopion keskustaan, josta hyppäsin seitsemältä aamulla Onnibussiin kohti Helsinkiä. Viiden tunnin köröttelyn jälkeen bussi oli Helsingissä.
Päivään kuului se Helsingin reissuilla pakollinen Starbucks, kirppistelyä ja ihanan Newbie-liikkeen avajaiset. Se olikin syy miksi Helsinkiin lähdin.
Kappahlin Newbie-mallistostahan on tullut ihan supersuosittu eikä suotta. Torstaina Helsinkiin aukesi kaksi Newbie-liikettä. Toinen liikkeistä järjesti keskiviikkona ennakkotilaisuuden bloggaajille, jossa pääsi tutustumaan mallistoihin ja kuulemaan vaatteiden ekologisuudesta. Minulle tuli hieman yllätyksenä, että vaatteet ovat 100% luomupuuvillaa.
Tilaisuudessa olivat mukana glitternisti tekemässä sekä lapsille että aikuisille ihania glittermeikkejä ja tatskoja. Hanna Gullichsen, hänen puolisonsa Joonas ja heidän ihanat kaksospoikansa olivat kertomassa omista Newbie-suosikeistaan. Kaksoset lähinnä kyllä nukkuivat päikkäreitä vaunuissa. Ja se mansikkamehu, jota oli tarjolla, oli aivan mahtavaa!
Illalla bussissa jokaiseen lihakseen koski päivän kävely eikä se viisituntinen bussimatka asiaa auttanut. Reissu oli kuitenkin ihana irtiotto arjesta, joka tuli todella tarpeeseen.
PS. Käy nappaamassa Newbien harvinainen alekoodi Hannan instagram-tililtä. Koodi voimassa 2.5.2017 asti. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.