Hae
Colour Outside the Lines

Vintagea ja mummon aarteita

Kuten kaikki minut hyvin tuntevat tietävät, rakastan vintagea ja kirpputoreja. Aiemmin ostin itselleni paljon vaatteita niiltä. Nyt ostokset on vaihtuneet lähinnä lastenvaatteisiin, koska en jaksa mennä sovittamaan vaatteita, kun olen liikenteessä lasten kanssa.
Rakastuin muutama vuosi sitten näissä kuvissa näkyvään takkiin ensisilmäyksellä. Olen päätellyt sen olevan jonkun kotiompelijan tekemä, koska takissa ei ole minkäänlaisia lappuja. Laukkukin on vintagea. Olen perinyt sen mummoltani ja se onkin yksi lempilaukuistani. Nykyään vaan ei yleensä ole tarvetta noin pienelle laukulle, koska mukaan pitää mahtua Vivialle vaippoja ja yleensä myös jotain eväitä. Joskus laukku kuitenkin pääsee ulkoilemaan.
Nämä kuvat on otettu kesän ensimmäisinä lämpiminä päivinä Kuopion satamassa. Kiitos Katja kuvausseurasta.
Harvoin tulee lähdettyä satamaan tai ylipäätään keskustaan vain kävelylle, mutta joka kerta niistä löytyy uusia paikkoja. Tätä siltaakaan en ollut koskaan ennen nähnyt.
Pitäisi enemmän tutustua omaan kotikaupunkiin ja kaikkiin sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Keskustassa olisi varmaan lapsillekin monta uutta leikkipuistoa.
Kuvissa näkyvä mekko oli muuten löytö ruokakauppareissulla. Se löytyi nimittäin Lidlistä. Olen viime aikoina ostanut paljonkin vaatteita Lidlistä sekä itselleni että lapsille. Ne ovat edullisia ja yllättävän kestäviä eli hinta ja laatu kohtaavat. Vaatteet on myös helppo napata mukaan ruokaostosten lomassa, joten välttyy niiltä monen tunnin shoppailureissuilta.
Takki: vintage
Käsilaukku: vintage

Mekko: Lidl
Ballerinat: Skopunkten

Aurinkolasit: H&M
Korvakorut: itse tehty

Tykkäättekö te ostaa vaatteita kirpputoreilta?
Löytyykö vintagea sinun kaapistasi?

 

LUE MYÖS: 

KESÄN KAIKKI ASUT

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *