Hae
Colour Outside the Lines

Sokos Hotel Tripla

Mä oon ollut Helsingissä usein hotellissa yötä, mutta mikään hotelli ei oo koskaan ollut jotenkin niin helppo ja käytännöllinen kuin Sokos Hotel Tripla.

Sokos Hotel Tripla sijaitsee kirjaimellisesti Triplan ostoskeskuksessa eli pääset hotellista suoraan ostoksille tai vaikka 24h auki olevaan Prismaan nälän yllättäessä. Koska Tripla sijaitsee Pasilan juna-asemalla, on hotelliin superhelppo tulla julkisilla. Ja mikä parempaa kun tulee täältä kauempaa. Triplassa on myös maksullinen pysäköinti, joka toimii myös oikein mainiosti.

Oltiin yötä Triplassa esikoisen kanssa kaksin reilu vuosi sitten ja tuo hotellikäynti on kyllä jäänyt niin positiivisesti mieleen, että varmasti yövytään Triplassa vielä uudelleenkin.

Hotellista on upeat näköalat Pasilaan ja olikin hauska huomata aina jotain, mitä ei aiemmin ollu huomannut, ikkunasta ulos katsoessaan. Me oltiin reissussa tuolloin vain yksi yö, mutta Triplasta olisi ollut niin helppo kulkea Helsingin nähtävyyksiin, että voisin kuvitella olevani siellä yötä pidempäänkin yhdellä reissulla.

Meillä oli Standard King huone, josta oli näkymät Pasilan kattojen ylle. Huoneessa oli iso parisänky, paljon peilejä ja kivasti säilytystilaa. Oli ihanaa, kun huone oli todella valoisa, mutta illalla verhoilla huoneen sai todella pimeäksi.

Koska hotelli on aika uusi, oli kylpyhuonekin tottakai moderni. Kylpyhuoneessa oli ihanan suuri suihkukaappi, jossa ei yhtään ahdistanut käydä suihkussa. Ei oo mitään niin hirveää kuin liian pieni suihkutila.

Huone oli myös rauhallinen, mistään ei kuulunut huoneeseen minkäänlaisia ääniä. Nukuttiin sopivan pehmeässä sängyssä kuin tukit.

Katseltiin illalla Disney Channelia ja haettiin eväitä Triplasta, kun oltiin liian väsyneitä menemään ravintolaan syömään. Ravintoloitahan Triplassa olisi ollut vaikka kuinka paljon ja ne olisivat olleet illalla auki, mutta me päätettiin hakea ruokaa huoneeseen ja vain olla rauhassa.

Esikoiselle haettiin hesestä ruokaa ja itse ostin salaatin Prisman salaattibaarista. Tämä oli niin ihanan helppoa, kun rakennuksesta ei tarvinnut missään vaiheessa poistua ja jos illalla olisi tehnyt mieli vielä jotain syötävää, olisi Prisma ollut auki läpi yön.

Sänky kuitenkin kutsui aika aikaisin. Ikkunoista näkyi illalla upea auringonlasku ja melkein harmitti laittaa verhot kiinni.

Aamiainen tarjoiltiin kokonaan sille pyhitetyssä tilassa ja tilaa oli ihan hurjasti! Paikalla oli aika paljon ihmisiä, mutta silti tilaa oli oikein mainiosti. Saatiin jopa ikkunapöytä. Aurinko tosin paistoi niin kirkkaasti, että muut ei ehkä halunneet vaan olla auringonpaisteessa.

Aamupalalla oli tarjolla todella paljon erilaisia vaihtoehtoja ja olin onnellinen, koska gluteenittomille tuotteille oli sekä oma tarjoilupöytä että oma leivänpaahdin.

Usein hotellien aamupalalla gluteeniton valikoima ei ole kovin hääppöinen, mutta Sokos Hotel Tripla yllätti minut positiivisesti tarjonnallaan.

Aamiaisen jälkeen ehdimme vielä hyvin shoppailemaan, koska kaupat oli kirjaimellisesti hotellin alakerrassa. Olisi mielellämme vietetty hotellissa vielä toinenkin yö, mutta oltiin varattu Tukholman risteily, jolle lähdimme seuraavaksi seikkailemaan.

Voin suositella todellakin yöpymistä Sokos Hotel Triplassa. Kannattaa pitää silmällä myös tarjouksia (esim Matkamessu-tarjous -40% on vielä tänään voimassa).

ootko sä yöpynyt Sokos hotel Triplassa?

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA MATKOJA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuussa

Sokos Hotel Vaakuna Mikkelissä

Uusittu Original Sokos Hotel Kimmel

Break Sokos Hotel Bomba

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *